Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.340
- 10.740
- 2.223
Acil kampa almalı takımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an dünya üzerinde Liverpool'u yenmek için sadece kalitede değil inanılmaz disiplinli, taktik anlamında iyi, fiziksel kalitesi çok yüksek bir takım gerekiyor bu şartların hiçbiri bizde yok taktik desen yok, disiplin desen yok, fiziksel desen zaten hiç yok.
Hedef maçı Frankfurt deplasmanıydı onda da 5 yedik muhtemelen 1 tane daha hata yaparsak komple CL bitiyor.Yav hepsi olan takımlar da yenemiyor. Real Madrid de yenemez gibi şu an oynasalar. Bu maç üstünden takım şöyle böyle demeye gerek yok zaten. Hedef maçlarımız belli. O maçların sonucuna göre yorumlayacağız durumu.
Hedef maçı Frankfurt deplasmanıydı onda da 5 yedik muhtemelen 1 tane daha hata yaparsak komple CL bitiyor.
Bende tam tersini düşünüyorum Frankfurt maçındaki sonucun etkilerini muhtemelen önümüzdeki maçlarda yaşayacağız çok rahat 0-2 olup bitirebileceğimiz maçta 5 tane yedik.Benim nezdimde değildi açıkçası. Gaza gelip 5 atarız tarzı goygoyu bi kenara bırakacak olursak gündelik hayatımda futbol konuştuğum arkadaşlarıma yenilgi beklediğimi söylüyordum.
Benim için Frankfurt Liverpool City ve A. Madrid. Bu 4 maçtan 0 puan çıkartırsak üzülürüm, 1 puan çıkartırsak hoş, 2 puan çıkartırsak şahane derim. Zira geri kalan 4 maçta benim gözüm. Bizim hedef maçlarımız esasen onlar. O 4 maçtan 10 puan çıkartabiliriz. Çıkartmalıyız, hedefimiz bu olmalı.