⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Geldik gabiz eden saatlere. Kafamda bin türlü senaryo kurdum. Yendiğimiz maalesef yenildiğimiz beynim kendince kuruyor bunları. Güzel bir şekilde atlatsak şu maçı valla çok gerdi. Off heyecan bastı. Lemina kilit lemina o iyi oynarsa bu maçı alacağız inanıyorum.

Bize her sevdadan geriye kalan
sadece Galatasaray

Chelsea maçları var hafta sonu, biraz rotasyon yaparlar muhtemelen.

Screenshot Capture - 2025-09-30 - 00-58-55.webp

0 - 15 arası press bir net pozisyon kaçırırız
17 de net pozisyon kaçınırlar sonra gol geleceğim der ve dakika 23 de 1-0 yenik duruma düşeriz. İlk yarı böyle biter ikinci yari yine üstün olan taraf biz oluruz bunu gören Okan orta sahadan oyuncu çıkarır forvete icardiyi alır ve skor 0 - 4 liverpool

Nevizade'de yaklaşık ne zaman toplanma ve kalabalıklık başlar maçtan önce?

SM-S936B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçimden bir ses 3-2 falan kazanacağız diyor ama eğer ki aksi bir senaryo olursa da fark falan olmaz. En fazla şöyle yeniliriz:

Sallai sağ bekte oynarken Singo'dan daha az pozisyon hatası yapıyordu yalnız. İkisinin farklı özellikleri var. Sallai bu maçta önde de olsa mutlaka oynamalı. Taktik disiplin her şeyden önce geliyor bu maçta. Barış oynamayabilir mesela. Sadece top ayağına gelince oynayan, devamında eli belinde gezen bir oyuncuya dönüşmeye başladı. Bu maçlar böyle şeyleri kaldırmaz.
Zaten Sallai sağ ön
Bir an önce bitsede derbiye odaklansak
Valla derbiyi daha çok ıstiyorum

Abi her şey bir kenara hava tam bu ibnelerin havası. Güneş yüzü görmeyen adamlar genelde yağmur altında oynuyorlar. Hemen gözümde canlandı barış yağmurdan dolayı kayıp düşünüyor atak hiç oluyor. Maç saati ne olur bilmem ama adamlar bu havada oynamaya çok alışık

Geri
Üst Alt