- 21 Haziran 2011
- 27.758
- 7.573
- 2.313
Zemin durumu nasıl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda, Avrupa'da Shaktar'ın umutlarını boşa çıkardı bu sezon.Hiç bir umudum yok bu maçtan. Artık Avrupa’da başarı için tek umudum Arda Turan.
Elimizde kapanmayı bilen bir takım yok. Bizimkiler yerleşik savunma yapmayı bilmiyor. O yüzden kaybetme riskimiz daha yüksek o şekilde.başa baş oynamak gibi salak işlere girmeyin de 10 tane çakıp gitmesinler
liverpoola agresif olsan ne yazar
verecekseniz topu, fırsat bekleyeceksiniz, bu kadar basit bir mewzu. bu maçın tek taktiği haddini bilmektir
Elimizde kapanmayı bilen bir takım yok. Bizimkiler yerleşik savunma yapmayı bilmiyor. O yüzden kaybetme riskimiz daha yüksek o şekilde.
0-8, 0-9 gibi bir skor beklentim yok. Topçuların daha iyi hazırlanacağını düşünüyorum bu maça. Kazanırsak bile şaşırmam. Ama Frankfurt maçı gibi 2 tane kendi kalemize gol atarsak bilemem tabi.heis öyle de
0-2, 0-3 gibi kaybetmek 8 9 gol yemekten iidir kanımca
0-8, 0-9 gibi bir skor beklentim yok. Topçuların daha iyi hazırlanacağını düşünüyorum bu maça. Kazanırsak bile şaşırmam. Ama Frankfurt maçı gibi 2 tane kendi kalemize gol atarsak bilemem tabi.
Senin elinde gününde olduğunda dünyada her takıma ters gelebilecek Barış ve Osimhen gibi 2 tane topçu var. Hatta Sane de öyle ama formda gözükmüyor. Duran top gibi çok değerli de bir silahın var. Erken gol yemezsin, bir tane duran top golü sıkıştırırsın Liverpool topu alır arkada boşluk bırakır ve istediğin bir senaryoya dönebilir bir anda maç.takım mevcut fiziksel durumunda değil liverpool
premier ligin dip takımlarıyla bile zor mücadele eder gibime geliyor, eintracht/konya/alanya maçlarını referans alır isek
liverpool'da da form düşüklüğü var ama formasyonu toparlıolar yine maç içinde. kompakt oynayıp bölgesel savunma yapmak gerekli, diğer her türlü telef oluruz büyük iht
O bayern realle yarı final oynadı, bir farkla elendi. Sonra Real Dortmundu finalde yendi.Bayern maçı geyiği yapmayacağım ama Bayern en az Liverpool kadar tehlikeli bir ekipti. O günden bugüne taraftarın bu kadar çekingen hale gelmesi bir bakıma hocaya yazar gerçi.