⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Chiesa'yı niye kadrodan çıkarmış bu adam.

Hiç bir umudum yok bu maçtan. Artık Avrupa’da başarı için tek umudum Arda Turan.

başa baş oynamak gibi salak işlere girmeyin de 10 tane çakıp gitmesinler
liverpoola agresif olsan ne yazar

verecekseniz topu, fırsat bekleyeceksiniz, bu kadar basit bir mewzu. bu maçın tek taktiği haddini bilmektir
Elimizde kapanmayı bilen bir takım yok. Bizimkiler yerleşik savunma yapmayı bilmiyor. O yüzden kaybetme riskimiz daha yüksek o şekilde.

Keyif almak ortamı keyifli hale getirmek lazım. Liverpool ile oynuyoruz ve bu da şampiyonlar ligi maçı yani UEFA'da geberik bir Liverpool değil belki de tarihin en iyi 3-4 Liverpool kadrosundan biri. Bu bir meydan okuma neticede Fatih hocanın sözü ile bitireyim; "kaybetmek kolay, kazanmak olay" gerçi 3-1 yenildiği Bayern maçının ilk 60 dakikasını 3 yıldır anlatan hoca eğer bu Liverpool'u yenersek 30 yıl konuşur. :)

baktınız maç gidiyo, türk düşmanı sobozlayinin ayağını falan kırın bari aslanlar!!

heis öyle de
0-2, 0-3 gibi kaybetmek 8 9 gol yemekten iidir kanımca
0-8, 0-9 gibi bir skor beklentim yok. Topçuların daha iyi hazırlanacağını düşünüyorum bu maça. Kazanırsak bile şaşırmam. Ama Frankfurt maçı gibi 2 tane kendi kalemize gol atarsak bilemem tabi.

0-8, 0-9 gibi bir skor beklentim yok. Topçuların daha iyi hazırlanacağını düşünüyorum bu maça. Kazanırsak bile şaşırmam. Ama Frankfurt maçı gibi 2 tane kendi kalemize gol atarsak bilemem tabi.

takım mevcut fiziksel durumunda değil liverpool
premier ligin dip takımlarıyla bile zor mücadele eder gibime geliyor, eintracht/konya/alanya maçlarını referans alır isek

liverpool'da da form düşüklüğü var ama formasyonu toparlıolar yine maç içinde. kompakt oynayıp bölgesel savunma yapmak gerekli, diğer her türlü telef oluruz büyük iht

takım mevcut fiziksel durumunda değil liverpool
premier ligin dip takımlarıyla bile zor mücadele eder gibime geliyor, eintracht/konya/alanya maçlarını referans alır isek

liverpool'da da form düşüklüğü var ama formasyonu toparlıolar yine maç içinde. kompakt oynayıp bölgesel savunma yapmak gerekli, diğer her türlü telef oluruz büyük iht
Senin elinde gününde olduğunda dünyada her takıma ters gelebilecek Barış ve Osimhen gibi 2 tane topçu var. Hatta Sane de öyle ama formda gözükmüyor. Duran top gibi çok değerli de bir silahın var. Erken gol yemezsin, bir tane duran top golü sıkıştırırsın Liverpool topu alır arkada boşluk bırakır ve istediğin bir senaryoya dönebilir bir anda maç.

En kritik şey erken gol yememek ve ilk golü bulmak Tottenham maçı gibi. Bunu yapamıyoruz bir türlü. Manu, Kopenhag Bayern hepsinde ilk golü yemiştik.

Bayern maçı geyiği yapmayacağım ama Bayern en az Liverpool kadar tehlikeli bir ekipti. O günden bugüne taraftarın bu kadar çekingen hale gelmesi bir bakıma hocaya yazar gerçi.
O bayern realle yarı final oynadı, bir farkla elendi. Sonra Real Dortmundu finalde yendi.
Bizim maçta da orta sahamızda Kaan-Torreira ikilisi oynamıştı. Çok güzel presli oyun oynamıştık. Demem o ki kadro hikaye, ruh lazım ruh.

Bir savunma taktiği olarak yarın maçtan önce tribünde Jota koreografisi yapıyoruz ki acıyıp bize 7-8 tane tıklatmasınlar ;D

Geri
Üst Alt