⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Screenshot Capture - 2025-09-30 - 09-39-54.webp
Screenshot Capture - 2025-09-30 - 09-38-16.webp

Bir şey soracağım

Bileti aktif hale getirmek için pasaport ibraz etmem lazım. Bunun için erken mi gitmem lazım stada yoksa herhangi bir vakit yapılabiliyor mu?

SM-S936B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapanıp istediğimizi aldığımız nadirdir Rus Ruletinden devam ya yeneceğiz ya fark yiyeceğiz.
Benim bakis acimda ilk golu atarsak puan(lar) alabiliriz.

Geriye dusersek tam heriflerin istedigi moda donusur mac. O zaman eyvah. Hele hele erken ...

Bir şey soracağım

Bileti aktif hale getirmek için pasaport ibraz etmem lazım. Bunun için erken mi gitmem lazım stada yoksa herhangi bir vakit yapılabiliyor mu?

Bu neymis yav, ilk defa denk geldim buna.

"Maça Gir" zavazingosu aciksa, ve bastiginda kare kodlu fotolu bir ekran cikiyorsa tek ihtiyacin o aslinda.

Kimsin nesin, fotodaki adam misin diye bakan yok, yesil yasin tarama yeterli normalde

barış alper maçı etkileyen bi faktör bile olmaz imho. top kaybı dışında bişey üretebileceğini zannetmiom
top hakimiyeti/oyun görüşü olmayan adamın cl'de işi yok. liverpool'un yedeklerinin fizik gücü barışı bidon gibi devirip köşeye savurmaya yeterli

gol bulmak akgün/icardi varyasyonları tutarsa mümkün olabilir. osimhen'in yedek başlayacağını sanıyorum, sara da 11 başlamaz herhalde

Bu hızlı güreşçi balonu satın diye dilimizde tüy bitti yazın. Süper ligdeki sinek siklet topçuları fiziken eziyor diye masallar anlattılar ligin bugu falan. Bir tane avrupa maçında göremedik fiziksel azmanlığını. Gitti 35-40 milyon euro çöpe

Bu neymis yav, ilk defa denk geldim buna.

"Maça Gir" zavazingosu aciksa, ve bastiginda kare kodlu fotolu bir ekran cikiyorsa tek ihtiyacin o aslinda
T.C. vatandaşı olmayanlar için bu uygulama galiba.

Passo taraftar kartını pasaportu ibraz ettikten sonra alabilirsiniz yazıyor uygulamada bilete tıklayınca.

T.C. vatandaşı olmayanlar için bu uygulama galiba.

Yok onu anladim tabii ki, ama pasaportu kime gostereceksin mesela orada onu akil edemedim. Klasik kontrol seridi var cunku, cakmak arayan polisten sonra ,tarama yapiliyor o karekodlu maca girme ekranindan (bide tribun kapinda olacak ayni islem)

Pasaportu gostermen gerekecek kisim neresi acaba onu cozemedim. Bence "sorarlarsa" gibi bir durum.

Uygulamada "Maça Gir" olayi acik mi hesabinda bu mac icin?

Geri
Üst Alt