- 12 Haziran 2015
- 36.652
- 32.422
- 2.693
Uzun zaman sonra ilk kez rüyamda bir Galatasaray maçı gördüm, Liverpool'u yeniyorduk. Günaydın herkese.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önemli değil Sarpert kardeşim.Berkant abi özür dilerim
avrupa şampiyonası zamanı bitkisel hayatta mıydınız ne anlatıyonuz yawBu hızlı güreşçi balonu satın diye dilimizde tüy bitti yazın. Süper ligdeki sinek siklet topçuları fiziken eziyor diye masallar anlattılar ligin bugu falan. Bir tane avrupa maçında göremedik fiziksel azmanlığını. Gitti 35-40 milyon euro çöpe
avrupa şampiyonası zamanı bitkisel hayatta mıydınız ne anlatıyonuz yaw
kanka bunu yazacağını adım gibi biliyordum. Milli turnuvalarda ne topçular ne performanslar gösterdiler ama sonraki futbol sezonlarında esameleri okunmadı. Oradaki motivasyon konsantrasyon gaz vs ayrı bir şey. Ayrıca hiçbir skor katkısı da yapamadı o kadar formda haliyle. 1-2 aya sen de söveceksin kendisine ortağım kasma bu kadar
Bir mucize olsa dakika 70'de 2-0 önde olsak bile kalan son 20 dakikada 3 gol yeme potansiyeli taşıyor bizimkiler.
Skor nedir golleri kim atti detay alalımUzun zaman sonra ilk kez rüyamda bir Galatasaray maçı gördüm, Liverpool'u yeniyorduk. Günaydın herkese.

Eyvah o his geldi.