⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

11 saat var hırstan delircem biraz daha video izlersem içlerinden geçeceğiz 40 yaş üstü 15 yaştan küçüğünü almasınlar kabusa çevirelim

1759219298880.webp

Bein Sports muhtemel 11

Isak, Gakpo ve Frimpong sonradan girer.

Maç havası çok farklı

Umarım tarihi galibiyet aldığımız ve yükselişe geçtiğimiz maç olur.

Genel itibariyle bu tip büyük maçları içerde iyi oynuyoruz. İstatistiklerde Manu ve Liverpoola karşı şansımızın olduğunu gösteriyor.
Arsenal ve Chelsea ters geliyo.

kanka bunu yazacağını adım gibi biliyordum. Milli turnuvalarda ne topçular ne performanslar gösterdiler ama sonraki futbol sezonlarında esameleri okunmadı. Oradaki motivasyon konsantrasyon gaz vs ayrı bir şey. Ayrıca hiçbir skor katkısı da yapamadı o kadar formda haliyle. 1-2 aya sen de söveceksin kendisine ortağım kasma bu kadar

Orada da hiç bir bok oynamadı istatistiği ortada, ya bir oyuncu sadece 1 kere o da bir kere van dijk'i geçebildi diye bir sene övülür mü. Bizim sallai'nin milli takım karnesi bunu 50'ye katlar ki herifler daha zorlu rakiplerle oynuyorlar.

Şu istatistiğe bak, şunu başka bir oyuncu yapsa galatasaray serüveni çoktan sonlanmıştı. Halısaha liginin sefiri işte. Bu adama 50 milyon benim gözümde mucize bir paraydı düzgün bir yönetim olsa o paraya bunu koşa koşa satar işini tertemiz görürdü, renkdaşların haklı olduğu tek bir konu vardı barış konusunda yerini dolduramayacaklarını bildikleri için karşı cıktılar o konuda haklılar yoksa barış gibi bir oyuncuya 50 milyon korkunç büyük bir para.

Bu arada türkiye ligi için vazgeçilmez bir oyuncu olduğu konusunda ben de hemfikirim ama bu herif avrupa'da sıradanında sıradanı öyle biri. En kötü bodo gibi bir takımda 2 tane barış var rahat.

IMG_20250930_101451.webp

Beyler, maalesef umudumuzu kaybetmek için yeterince sebebimiz var. Ben sizin gibi pozitif bakamıyorum ama düşüncelerinize saygı duyuyorum.
Liverpool, takım oyununu çok iyi oynayan bir kulüp. Aslında Avrupa’daki neredeyse tüm kulüpler takım oyununda bizden daha iyi. Bizde ise bireysel performansa dayalı, sistemsiz ve beklentiye kurulu bir düzen var. Bu maçta en az 4 gol olacağını düşünüyorum. Skor tahminim Liverpool 4-1 Galatasaray — o da merhamet ederlerse. İnşallah merhamet ederler. Salah’a güveniyorum; Müslüman kardeşlerini üzmeyecektir.

Puan, hatta puanlar kazanmak isteriz. Genelde de böyle olmuştur Galatasaray'ın Avrupa maçlarında fikrimiz, lakin Okan bunu değiştirdi.

Bu sefer bir fark var.

Takımda ruh yok, takımda taktik yok, takımda hırs yok, takımda enerji, kondisyon yok, takım yıllardır bir oyun oturtamadı ve bireysel performanslara bağlı kaldı. En önemlisi takımda hep bahane üreten bir teknik direktör var. 90. Dakikaya iki farklı önde girilse uzatmalarda 3 gol yiyebilir bu takım.

Evet rakip dünyanın en iyi takımlarından biri, bu maçın havası farklı olur bla bla, doğru olmalı da lakin bir şeyi unutuyorsunuz, hırs yaptın maça kendini verdin, nasıl koşacak takım? Pili bitiyor topçuların, iyi çalışmıyor çünkü futbolcular. Ya da yeteneğin belli ise yine iş zor, gördünüz yere göğe sığdırılamayan herif Frankfurt maçında topu Uluslararası Uzay Istasyonuna yolladı.

Forvetin fit olmalı derken, takım çalışmalı derken bu maçları kastediyorduk. İlk kez bir Galatasaray maçında sıfır puan yazıyorum. CL öncesi tahminimde tek bir maça 0 puan yazmamıştım bunu da belirteyim. Bu sebeple de yıllardır bu takıma top oynatmayan, çalıştırmayan, sürekli bahane üreten Okan'a çok kızgınım, maç sonuna kadar da başka bir şey demek istemiyorum, herkese iyi forumlar

bu twitır mıwitır yine gaza geliyosunuz
Yoo maç günü rutinlerim.
Birazdan da Galatasaray hücum marşını dinleyeceğim.

Aslan kükremiş geliyorr üstünde formasııı
Dalga dalga bayrağı, tepede armasııı
Şampiyonluk kupasını almak istiyoooorrr
Avrupa'yı fethetmiş, yurda dönüyooorr..

Geri
Üst Alt