Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.361
- 92.894
- 5.263
Yaren Yapıcı ile date tabiki. Aksini düşünen nonoştur.Yaren Yapıcıyla date mi yoksa liverpool galibiyeti mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaren Yapıcı ile date tabiki. Aksini düşünen nonoştur.Yaren Yapıcıyla date mi yoksa liverpool galibiyeti mi?
Haklısın Kartal2 Tokat atsam kendine gelirsin aslinda
Liverpool galibiyeti degil haYaren Yapıcı ile date tabiki. Aksini düşünen nonoştur.
Yaren Yapıcı ile date tabiki. Aksini düşünen nonoştur.
Liverpool galibiyeti degil ha
Yok onu anladim tabii ki, ama pasaportu kime gostereceksin mesela orada onu akil edemedim. Klasik kontrol seridi var cunku, cakmak arayan polisten sonra ,tarama yapiliyor o karekodlu maca girme ekranindan (bide tribun kapinda olacak ayni islem)
Pasaportu gostermen gerekecek kisim neresi acaba onu cozemedim. Bence "sorarlarsa" gibi bir durum.
Uygulamada "Maça Gir" olayi acik mi hesabinda bu mac icin?
Bakıyorum sevgi böceği gibisin bugün !!!Bende iyiyim saol ama seni darladigimi hissettirdigim için özür dilerim. Böyle bir amacim yok
GSli renkdaslarimi uzmek istemiyorum. Bugün fenerliler uzulmeliBakıyorum sevgi böceği gibisin bugün !!!
SM-S936B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:red:Beyler, maalesef umudumuzu kaybetmek için yeterince sebebimiz var. Ben sizin gibi pozitif bakamıyorum ama düşüncelerinize saygı duyuyorum.
Liverpool, takım oyununu çok iyi oynayan bir kulüp. Aslında Avrupa’daki neredeyse tüm kulüpler takım oyununda bizden daha iyi. Bizde ise bireysel performansa dayalı, sistemsiz ve beklentiye kurulu bir düzen var. Bu maçta en az 4 gol olacağını düşünüyorum. Skor tahminim Liverpool 4-1 Galatasaray — o da merhamet ederlerse. İnşallah merhamet ederler. Salah’a güveniyorum; Müslüman kardeşlerini üzmeyecektir.