⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Bin galatasaraylı bence onbin liverpoolluyu yok eder.

images-45.webp

Frankfurt maçını herkes bir şekilde iyi kötü kafasında oynuyordu. Çeşitli varyasyonlar vardı ifade edilen ama herkes ağzının payını almış gibi.

Mevcut futbol sonrası sineye çekti kendini taraftar da.

Akşama yine düşeriz de ne kadar yüksekten düşeriz bakalım çok canımız yanmasa bari.

İyi performans gösterirsek, şampiyonlar liginin kalıcı takımlarından biri haline geliriz. Uefa özellikle bizi cl elemelerinde her türlü tolere eder ve itici güç uygular

Yok onu anladim tabii ki, ama pasaportu kime gostereceksin mesela orada onu akil edemedim. Klasik kontrol seridi var cunku, cakmak arayan polisten sonra ,tarama yapiliyor o karekodlu maca girme ekranindan (bide tribun kapinda olacak ayni islem)

Pasaportu gostermen gerekecek kisim neresi acaba onu cozemedim. Bence "sorarlarsa" gibi bir durum.

Uygulamada "Maça Gir" olayi acik mi hesabinda bu mac icin?

Passo müşteri hattını arayıp sordum. Tek girişlik gişelerde personeller var onlar pasaportunuzu ibraz etmenizde yardımcı olur ve sonrasında ya uygulamada QR kod onaylanır ya da orada sorun çıkarsa size tek gecislik QR kod verirler dedi Sinem hanım.

SM-S936B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler, maalesef umudumuzu kaybetmek için yeterince sebebimiz var. Ben sizin gibi pozitif bakamıyorum ama düşüncelerinize saygı duyuyorum.
Liverpool, takım oyununu çok iyi oynayan bir kulüp. Aslında Avrupa’daki neredeyse tüm kulüpler takım oyununda bizden daha iyi. Bizde ise bireysel performansa dayalı, sistemsiz ve beklentiye kurulu bir düzen var. Bu maçta en az 4 gol olacağını düşünüyorum. Skor tahminim Liverpool 4-1 Galatasaray — o da merhamet ederlerse. İnşallah merhamet ederler. Salah’a güveniyorum; Müslüman kardeşlerini üzmeyecektir.
:red:

Geri
Üst Alt