Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.475
- 25.783
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skor nedir golleri kim atti detay alalım![]()
Benim basima gelen senin basina gelmesin. Fenerbahce macimiza geldigimde tammiceri girecekken geri cevirdiler. Pasaport ibraz edip bileti aktif hale getirmen lazim dediler. Stadin hemen girisindeki Paso klubesine gittim ve bileti aktif hale getirip stada oyle girdim. Sakin pssaport ibrazini yapmadan mac kuyruguna girme. Pasa klubeleri nerde var diye google yap gun icinde hallet. Yoksa stada erken gitmek zorunda kalirsin.T.C. vatandaşı olmayanlar için bu uygulama galiba.
Passo taraftar kartını pasaportu ibraz ettikten sonra alabilirsiniz yazıyor uygulamada bilete tıklayınca.
SM-S936B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mactan önce 1-2 poollu topcunun aklini çelsin. Kalbiyle cebi çeliṣsin ve mac basi kirmizi yesin
Eyvallah önerilerin için sağol.Benim basima gelen senin basina gelmesin. Fenerbahce macimiza geldigimde tammiceri girecekken geri cevirdiler. Pasaport ibraz edip bileti aktif hale getirmen lazim dediler. Stadin hemen girisindeki Paso klubesine gittim ve bileti aktif hale getirip stada oyle girdim. Sakin pssaport ibrazini yapmadan mac kuyruguna girme. Pasa klubeleri nerde var diye google yap gun icinde hallet. Yoksa stada erken gitmek zorunda kalirsin.