- 1 Ağustos 2014
- 63.888
- 75.123
- 4.338
Maçı nasıl mı bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asagidaki linke bak. O noktalarin hepsinde yapabilirsin pasaport tanimlamasini. Sana uygun olanini sec.Eyvallah önerilerin için sağol.
Passo kulübeleri stadın orada mı bir tek?
SM-S936B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Helal BurukEvet şu an saplarız bunlara hissiyatı bana da geldi
İşte tam olarak Okan'da böyle düşünmemizi istiyor olabilir renktaşCesurca, yürekli, hirsli, bam bam bam oynayalim yenilelim ama frankfurt macindaki gibi yüreksiz, uyusuk ve rezil oynamayalim
Kuşun kafeste olması mükemmel olmus
Biz sahayı parselleyemiyoruzki alanları kapatalım en büyük sorunumuz o zatenİşte tam olarak Okan'da böyle düşünmemizi istiyor olabilir renktaş
Sözüm ona korkmadan oynayacağız diye saçma sapan presli bir oyun planı ile oynayıp arka alanda aptalca açıklar vermektense
Haddimizi bilerek ve alan kapatarak oynamayı, kaptığımız topları da Barış, Osimhen ve Sane gibi hızlı oyuncularla kontra çıkmayı tercih ederim
Yoksa saldım çayıra mevlam kayıra gibi haydi pres yapalım korkmadan oynayalım ama finalde eh işte oynadık ama gücümüz yetmedi demek işin en kolayı
İşte tam olarak Sir Okan Buruk bunu düşünmemizi istiyor olabilir
O yüzden bu sefer karşıyım bu düşünceye
Hayır haddimizi bilerek oynayalım, alanları kapatıp kontra kovalayalım istiyorum
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sınırdan elini kolunu sallayanın girdiği , suç işleyenin 10 dakikada salındığı ülkenin uğraştığı gereksiz işlere bak yav şaka gibi resmen.Şunu okurken kanım dondu renktaş şakasız söylüyorum hani küçük bir olay olsa da mide bulandırıcı bir şeyBenim basima gelen senin basina gelmesin. Fenerbahce macimiza geldigimde tammiceri girecekken geri cevirdiler. Pasaport ibraz edip bileti aktif hale getirmen lazim dediler. Stadin hemen girisindeki Paso klubesine gittim ve bileti aktif hale getirip stada oyle girdim. Sakin pssaport ibrazini yapmadan mac kuyruguna girme. Pasa klubeleri nerde var diye google yap gun icinde hallet. Yoksa stada erken gitmek zorunda kalirsin.
tir tir titriyoruz ya hu
tir tir titriyoruz ya hu