⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Maçı nasıl mı bekliyoruz

1759229334388.webp

Klasik Fc simülasyonunu yaptım:

Muhtemel kadrolar üzerinden simüle ettiğim maçta
69. Dakikada Konate penaltı+kırmızı kart ile oyun dışı kaldı ve Osimhen penaltıdan öne geçirdi takımı
78. Dakikada Icardi’nin defans arkasına pasında Yunus durumu 2-0’a getirdi.
81. Dakikada defans arkasına sarkan İsak durumu 2-1’e getirdi.
90+3’te Szoboszlai Apo’yu geçen 2-2 yaptı.

Daha iyi oynadığımız ve daha çok pozisyon bulduğumuz maçta şansız şekilde puan kaybettik. Tam bize yakışan bir son oldu. Bizim gol beklentimiz 2.2, onların 1.6..

geçen yıllarda hiç şaşmadı. Hadi bakalım

Eyvallah önerilerin için sağol.

Passo kulübeleri stadın orada mı bir tek?

SM-S936B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asagidaki linke bak. O noktalarin hepsinde yapabilirsin pasaport tanimlamasini. Sana uygun olanini sec.

Cesurca, yürekli, hirsli, bam bam bam oynayalim yenilelim ama frankfurt macindaki gibi yüreksiz, uyusuk ve rezil oynamayalim
İşte tam olarak Okan'da böyle düşünmemizi istiyor olabilir renktaş

Sözüm ona korkmadan oynayacağız diye saçma sapan presli bir oyun planı ile oynayıp arka alanda aptalca açıklar vermektense

Haddimizi bilerek ve alan kapatarak oynamayı, kaptığımız topları da Barış, Osimhen ve Sane gibi hızlı oyuncularla kontra çıkmayı tercih ederim

Yoksa saldım çayıra mevlam kayıra gibi haydi pres yapalım korkmadan oynayalım ama finalde eh işte oynadık ama gücümüz yetmedi demek işin en kolayı

İşte tam olarak Sir Okan Buruk bunu düşünmemizi istiyor olabilir

O yüzden bu sefer karşıyım bu düşünceye

Hayır haddimizi bilerek oynayalım, alanları kapatıp kontra kovalayalım istiyorum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte tam olarak Okan'da böyle düşünmemizi istiyor olabilir renktaş

Sözüm ona korkmadan oynayacağız diye saçma sapan presli bir oyun planı ile oynayıp arka alanda aptalca açıklar vermektense

Haddimizi bilerek ve alan kapatarak oynamayı, kaptığımız topları da Barış, Osimhen ve Sane gibi hızlı oyuncularla kontra çıkmayı tercih ederim

Yoksa saldım çayıra mevlam kayıra gibi haydi pres yapalım korkmadan oynayalım ama finalde eh işte oynadık ama gücümüz yetmedi demek işin en kolayı

İşte tam olarak Sir Okan Buruk bunu düşünmemizi istiyor olabilir

O yüzden bu sefer karşıyım bu düşünceye

Hayır haddimizi bilerek oynayalım, alanları kapatıp kontra kovalayalım istiyorum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz sahayı parselleyemiyoruzki alanları kapatalım en büyük sorunumuz o zaten

Benim basima gelen senin basina gelmesin. Fenerbahce macimiza geldigimde tammiceri girecekken geri cevirdiler. Pasaport ibraz edip bileti aktif hale getirmen lazim dediler. Stadin hemen girisindeki Paso klubesine gittim ve bileti aktif hale getirip stada oyle girdim. Sakin pssaport ibrazini yapmadan mac kuyruguna girme. Pasa klubeleri nerde var diye google yap gun icinde hallet. Yoksa stada erken gitmek zorunda kalirsin.
sınırdan elini kolunu sallayanın girdiği , suç işleyenin 10 dakikada salındığı ülkenin uğraştığı gereksiz işlere bak yav şaka gibi resmen.Şunu okurken kanım dondu renktaş şakasız söylüyorum hani küçük bir olay olsa da mide bulandırıcı bir şey

Geri
Üst Alt