⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Bu hızlı güreşçi balonu satın diye dilimizde tüy bitti yazın. Süper ligdeki sinek siklet topçuları fiziken eziyor diye masallar anlattılar ligin bugu falan. Bir tane avrupa maçında göremedik fiziksel azmanlığını. Gitti 35-40 milyon euro çöpe
avrupa şampiyonası zamanı bitkisel hayatta mıydınız ne anlatıyonuz yaw

avrupa şampiyonası zamanı bitkisel hayatta mıydınız ne anlatıyonuz yaw

kanka bunu yazacağını adım gibi biliyordum. Milli turnuvalarda ne topçular ne performanslar gösterdiler ama sonraki futbol sezonlarında esameleri okunmadı. Oradaki motivasyon konsantrasyon gaz vs ayrı bir şey. Ayrıca hiçbir skor katkısı da yapamadı o kadar formda haliyle. 1-2 aya sen de söveceksin kendisine ortağım kasma bu kadar

kanka bunu yazacağını adım gibi biliyordum. Milli turnuvalarda ne topçular ne performanslar gösterdiler ama sonraki futbol sezonlarında esameleri okunmadı. Oradaki motivasyon konsantrasyon gaz vs ayrı bir şey. Ayrıca hiçbir skor katkısı da yapamadı o kadar formda haliyle. 1-2 aya sen de söveceksin kendisine ortağım kasma bu kadar

KG dediginiz liverpool bir sag bir de sol kanattan atacak demek mi oluyor?

Sezonun kalanı içinde kırılma maçı olabilir. Ligde kazansak bile yeterli olmayan oyun ve kötü Frankfurt mağlubiyeti. Bakalım bugün bir diriliş görecek miyiz.

Eyvah o his geldi.
Screenshot Capture - 2025-09-30 - 02-05-49.webp
Screenshot Capture - 2025-09-30 - 02-07-52.webp
Screenshot Capture - 2025-09-30 - 02-07-14.webp
349066-1680791339.webp

Geri
Üst Alt