- 26 Ocak 2021
- 41.782
- 41.107
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alanyaspor maçındaki kadar kötü olmayız diye tahmin ediyorum. En azından oyuncular kendini göstermeye çalışacaktır, vitrin maçı en nihayetinde.
CL maçında hele ki Liverpool maçında bile o kadar ruhsuz ve umursamaz oynuyorsak zaten her türlü rezilliği hak ediyoruz demektir. Direkt olarak Alanya maçındaki takımı şuraya koy, aynı şekilde oynasın; Maç 9-0'dan aşağı biterse bir daha futbol izlemem. Allah muhafaza diyelim, maazallah diyelim, futbol tanrıları korusun diyelim, karma bizi sakınsın diyelim. O tarz bir sonuç net olarak kepenk kapatma sebebidir. Dediğim gibi Allah muhafaza.
Serde Galatasaraylılık olduğu için, milyonda bir ihtimal için dahi heyecan duyuyoruz ne yapalım. Okan hocamıza rağmen mucizeyi arıyoruz. Ha hezimet yaşanmayan bir mağlubiyete de bir şey diyemeyecek psikolojideyim. Yenileceksek de Münih maçlarındaki gibi yenilelim.
Telsiz kapatıyorum kutlamaya katılırımİnanmayan çıksın forum kasıyor
Hamle oyuncumuzun olmaması büyük problem neyse bişey demek istemiyorum, Sane bence yedekten girince daha ağır salacak. Potansiyelli 1-2 oyuncu transfer edilebilirdi yedeğe Ahmete kalmazdık en azından.