⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Alanyaspor maçındaki kadar kötü olmayız diye tahmin ediyorum. En azından oyuncular kendini göstermeye çalışacaktır, vitrin maçı en nihayetinde.

CL maçında hele ki Liverpool maçında bile o kadar ruhsuz ve umursamaz oynuyorsak zaten her türlü rezilliği hak ediyoruz demektir. Direkt olarak Alanya maçındaki takımı şuraya koy, aynı şekilde oynasın; Maç 9-0'dan aşağı biterse bir daha futbol izlemem. Allah muhafaza diyelim, maazallah diyelim, futbol tanrıları korusun diyelim, karma bizi sakınsın diyelim. O tarz bir sonuç net olarak kepenk kapatma sebebidir. Dediğim gibi Allah muhafaza.

Serde Galatasaraylılık olduğu için, milyonda bir ihtimal için dahi heyecan duyuyoruz ne yapalım. Okan hocamıza rağmen mucizeyi arıyoruz. Ha hezimet yaşanmayan bir mağlubiyete de bir şey diyemeyecek psikolojideyim. Yenileceksek de Münih maçlarındaki gibi yenilelim.

Çok güzel yazmışsınız 1-2 1-3 falan normal skorlar olur sonuçta rakip premier lig devi. Gene de daha fazlası olmamalı. Vallahi yenilelim de insan gibi yenilelim umudundayım. Başka bir beklentim yok.

Hamle oyuncumuzun olmaması büyük problem neyse bişey demek istemiyorum, Sane bence yedekten girince daha ağır salacak. Potansiyelli 1-2 oyuncu transfer edilebilirdi yedeğe Ahmete kalmazdık en azından.

Herseye rağmen bu arenada olmak büyüleyici gercekten ,yani lig şampiyonluğuna laf eden kerkenezlere inat şampiyonluğu herzaman 1.oncelij yapmaliyiz

ne havalı birşeyy.. galatasaray logosunu görüp şaşırmışlar.. hatta ibb neden bizim maç için adaya gs logosu koymuş demişler.
gemi kaptanı demiş ki orası galatasarayımızın adası mall

İlk yarı tutalım şu maçı yeter 2.yarı ayrı değerlendirme yaparız, geri düşünce aşırı saçmalıyoruz.

Hamle oyuncumuzun olmaması büyük problem neyse bişey demek istemiyorum, Sane bence yedekten girince daha ağır salacak. Potansiyelli 1-2 oyuncu transfer edilebilirdi yedeğe Ahmete kalmazdık en azından.

galatasaray yedeğinde icardi sallai sara sane eren filandan daha iyi kim olacak allah aşkına

Florian Wirtz korkutuyor beni ne zaman formsuz bir yıldız gelse bize karşı şov yapar bu hiç şaşmaz

G2FayubXsAAcphg

Adamlardaki yedek kulübesine bak.

Salah yok diyoruz yerine wirtz oynuyor böyle takıma sokam

Sane'yi yedek bırakma lüksü vay be

Eminim L'poollular şaşkındır

Geri
Üst Alt