⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

mucize beklenecek bi maç olduğunu söylemek zor heis

liverpool'un saha formasyonu, salt oyuncu kalitesi ve gergedan gibi fiziği dışında sahaya koyduğu ruh anlamında da gs takımından fersah fersah üstün olduğunu göz önünde bulundurmakta faide var
Ben de diyorum millet niye bu kadar umutlu.
Meğerse Liverpool 2021'den beri deplasmanlarda iyi değilmiş.
Savunma takımıyız desek alakamız yok, hücum takımıyız desek Osimhen hiç hazır değil.
Orta saha desen yumoş yumoş

bunamı hazırlıyor ne yapıyor bizi

Ekran görüntüsü 2025-09-27 033503.webp

Frankfurt maçında 5 yedik ve hezimet dedik ama hocanın ve takımın mevcut vaziyeti ile bu maç 5 yersek herhalde herkes derin bir oh çeker. O derece vahim bir tablo ile karşı karşıyayız.

Ben sadece Galatasaray'ımı düşünüyor ve onun için üzülüyorum. Ne yönetim ne hoca ne de oyuncular gram umurumda değil. Galatasaray'a yaraşır şekilde hizmet etmeyen hiç kimse zerre umurumda değil.

Son 3 yılın şampiyonu, 4. yılında ligde 7'de 7 ile başlamış bir takımın taraftarını psikolojik olarak bu noktaya getirebilmek gerçekten büyük bir başarı. İstesen yapamazsın.

Gider rfsye kieve puan verip az prag gibi takımlardan 4 yer muhtemelen bundan sonra galibiyet alamayacak frankurttan 5 yer averaj takımı young Boysa elenirsen senin imajın da kalmaz şanın da. Adam hala totnim maçına halleniyor. 10 dakika daha olsa yenilirdik. Geçmişte yaşıyor. Etrafındaki kimse de uyarmiyor. Okanin inadı öyle böyle bir inat değil
10 dk daha olsa yenilirmisiz
O macin hakki 7-3 falandi

Yapılan yorumlara katılıyorum lakin Frankfurt maçında ilk gole kadar adamlara kendi sahalarında topu ve kaleyi göstermedik mesela. İlk golden sonra başlayan çöküş taktik ile alakalı değil tamamen psikoloji bana göre. 1-1, 2-1, 3-1 derken 5 dakikada ilk yarıdan önce 3 gol yiyen herhangi bir takım zaten mental olarak çökerdi.

Alanya ve Konya maçlarında oynanan futbol da tamamen bu psikolojiye bağlı bana göre. Evet fiziksel anlamda zaaflar ortada ama öyle aman aman dedirtecek bir durum da yok.

Ayrıca unutulan en büyük faktör de Osimhen bana göre. Barış Osimhen ikilisi her attığımız uzun topda dünyanın her takımına karşı sorun yaratacak ikili.

Bu maçta erken mallik (kırmızı kart, erken yenilen gol vs.) gibi abuk subuk olaylar olmazsa puan ya da puanlar alacağımızı düşünmüyorum.

2-2 veya 3-2

Moderatör tarafında düzenlendi:
Net söylüyorum herifler bizi kücümseyip full yedekle cikmadikca ilk 15-20 iki gol atip keyfine bakar ve mac sonu 5 yemis oluruz, sirf yedek kadro ile cikarlarsa o vakit puan alma sansimiz olur

Şimdiden heyecan başladı. Salı günü sabahtan açarım şarabı.

Uğurcan
Singo Davinson Apo
Sallai Torreira Lemina Jakobs
İlkay Yunus
icardi

Çıkmamız gerken maç, Osimhen hazır değil diye oynatmaz diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt