⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

0-7 razı mıyız?
Okan hoca rekor seviyor, bu oyun ve rakip Liverpool olunca.. onlar da rekor seviyor.. özellikle şampiyonlar liginde Türk takımlarını görünce..
Atarız 1 tane.
okan hocada bunun farkında aslında bişeyler deniyor ama çözüm üretemiyor
Savunmayı yapmayı bilmemek harbiden dunyanin en garip şeyi bu arada. Zor bir şey değil çünkü. Alan kapatacaksın altı üstü 1 ay antrenmanla çogu kisi yapabilir. Futbolda hucum zor olan şey.

Herkes Ajax'dan fark beklerken yanılmıyorsam bjk'yi 2-0 yenmişlerdi. bu maça böyle olablir 0-3 liverpool alır

sistemde bilet görünmüyo

tüm biletler tükenmiş

İlkay ve Yunus'u bu maça sakladı hoca çok doğru bir hamle bu dinlendirmiş oldu

Bu iki oyuncudan çok şeyler bekliyorum bu maçta

Uc
Salai Sanchez Abdül Eren
Simgo Torr Lemina Jacobs
Barış
Osimehn

Herkesin yusuf yusuf olmasi guzel, sacma sapan biz Avrupa Fatihiyiz moduna girmememiz isabet olmus. Bunun sebebi de Liverpool degil, bizim profesyonel gozukmeyen oyunumuz ve son 5-10 senede dogru durust Avrupa'da 3-5 puan toplamamamiz. Averaj takimi olduk resmen, Slovenya takimlari ayarinda birseyler olduk. Isimler var, ama sahada yoklar. Fizik gucun yok, taktik oyunun yok, disiplin yok, mactan her an kopabiliyorsun, konsantrasyon sifir.. e bi zahmet 5-6 yememizi beklemek normal olsun.

Onumuzde iki konu var, 1) Allah yardim edecek futbol sansi Alanya maci gibi yanimizda olacak 2) bu isimlerin kendilerini ve yeteneklerini hatirlamasi.

En yuksek ihtimal de Allah'in bize yardim etmesi, baska da yapabilecegimiz birsey yok gibi. Bizim topcularin isimleri kadar oynamasini beklemek sadece daha buyuk hayal kirikligina yol acar gibi.. cunku ayakta duracak halleri yok, isteseler de oynayamazlar ..

Yemişim 3lusunu filan. Davinson'un da ayarları bozuldu.
Ilk 60 dakika
Uğur
Singo Davinson Abdülkerim Jacobs
Lemina Torreira
Sallai Ilkay BAY
Osimhen

Sonra ilk Yunus girer sonra Eren filan.

iyi çalışsın iyi çalıştırsın hoca kendisi için kırılma maçı. çok kötü bir skor gelirse bjk maçını almak bile kurtarmaz. mancini 1 haftada juve deplasmanında takıma nasıl savunma yapacağını öğretmişti. atla deve değil karşında 3 lig topçuları yok her türlü taktiği bilir uygularlar.

Geri
Üst Alt