⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

rtük trtye yayin yasagi getirir bu mactan dolayi

Frankfurt maçında 5 yedik ve hezimet dedik ama hocanın ve takımın mevcut vaziyeti ile bu maç 5 yersek herhalde herkes derin bir oh çeker. O derece vahim bir tablo ile karşı karşıyayız.

Ben sadece Galatasaray'ımı düşünüyor ve onun için üzülüyorum. Ne yönetim ne hoca ne de oyuncular gram umurumda değil. Galatasaray'a yaraşır şekilde hizmet etmeyen hiç kimse zerre umurumda değil.

Son 3 yılın şampiyonu, 4. yılında ligde 7'de 7 ile başlamış bir takımın taraftarını psikolojik olarak bu noktaya getirebilmek gerçekten büyük bir başarı. İstesen yapamazsın.
hay ağzına sağlık ''ASLOLAN GALATASARAY'' benim de ne herhangi hocaya,başkana, oyuncuya hayranlığım yok, hepsi galatasarayın hizmetkarıdır, asıl amaç galatasaraydır, o yüzden ben okan hocayı eleştiriyorum çünkü Gsnin iyiliğini düşünüyorum,geleceği düşünüyorum, bu defans ile ne olcak diye hayıflanıyorum, ki avrupada yıllardır ne olduğunu görüyoruz,ligde de yarın öbür gün bu kaçan pozisyonlar gol olsa ne olcak diye düşünüyorum, asıl ''kazandık ya'' deyip gerçekleri halı altına süpürmek takımımızın iyiliğini düşünmemek demektir,çünkü yarın takke düşüp kel görünebilir.

Adamların yardımcısı bile 5 attıydı bize biz netçez şimdik

3 senedir Ekim Kasım aylarını formda geçriyoruz. Takımdan iyi bi reaksiyon bekliyorum.

coluk cocuga izletmeyin su maci sakin

tam travmalik mac

Kafa olarak rakibi ciddiye alacağımız için Frankfurt macına göre benzer şeyler yaşamayız. Galip gelirsek ben şahsen şaşırmam. En kötü beraberlik diyorum.

Galip gelirsek okan hocamın heykeli dikilir
Ali biz burda hoca yi cok elestiriyoruz, gitsin diyoruz ama baskasi gelse eminim kaos olacak ve 2 sene ye kalmaz Okan hocayi ariyor olacagiz. Ama o da kendi hatalarindan kesinlikle ders cikarmali ve yardimcilarindan tut scout ekibine kadar degisim gerekli. Bu kadroyla yokse avrupa da yazik olacak.

Bir sekil ilk golu atarsak oyle ya da boyle enteresan seylere gebe bir aca donusebilir. Slot, bizim hoca gibi hurra modu aciyor biraz.

İlk golu yersek(erken), tatsiz islere donusebilir tabi

Ali biz burda hoca yi cok elestiriyoruz, gitsin diyoruz ama baskasi gelse eminim kaos olacak ve 2 sene ye kalmaz Okan hocayi ariyor olacagiz. Ama o da kendi hatalarindan kesinlikle ders cikarmali ve yardimcilarindan tut scout ekibine kadar degisim gerekli. Bu kadroyla yokse avrupa da yazik olacak.
Ben de böyle düşünüyorum o yüzden Güçlendirilmiş Okan Buruk dönemi dedim

Geri
Üst Alt