⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Hazir degilse Osimhen ve Sane sonradan girsinler.

———————-Ugurcan————————

Singo———Sanchez——-Apo———Jakobs

————Lemina———Torreira—————

Yunus—————Ilkay———————-Baris

————————-Icardi————————

Boṣuna yorum yapmaya gerek yok cikip yenilip maci bitirecegiz. Hedef #26

Taktik dehasi, büyük futbol ustasi Okan‘in dünya devi Liverpool‘u dize getirmek icin düsündügü kurgu:

Ugurcan
Sallai Sanchez Singo Eren
Sane Torreira Ilkay Yunus
Icardi Osimhen

Bu kadroyla Okanocam Okanball anlayisi ile Liverpool‘u darmadagin edip adindan söz ettirecek.

Dünyadaki büyük futbol adamlari Okanball‘i mercek altina alacak.

Orta sahasiz futbol ve sigirpress gibi iki temel unsur barindiran Okanball, önümüzdeki yillarda dünya futboluna damga vuracaktir.

Burdan cikarsak sampiyon oluruz.

1759092622583.webp

Hadi bu maçı gecelim de ben asıl tjk maçını hatta devam eden periyodda en azından 35 maç için ideal kadro denecek kadroyu merak ediyorum.Simdi icardi atıyor, osimhen zaten belli bir de 9m verdirip sane aldirdi şimdi benim merak ettiğim nasıl bir plan yaptı acaba ? Sane-icardi-osimhen şimdi ucunu aynı anda oynatmak zorundasın, nasıl oynatacak merak ediyorum cidden , hadi osi-icardi için spurs maçını baz aldın da saneyi alırken falan ne kurdu kafasında ben merak ediyorum cidden

+olarak ilkay da var sane-ilkay-icardi-osi mesela bu dörtlü aynı anda için nasıl bir plan var acaba , yoksa fc 26 sanarak mi aldık bu adamları

Kalan 7 maça pes ederek cikacak olmak ne müthiş duygu di mi:red:

Şu vasatliga şu seviyesizlge şu alcakliga bak

Bence bildiğimiz gibi oynamalıyız belki böyle de fark olabilir ama daha çok şansımız olur. Fazla savunma oyuncusuyla daha iyi savunma yapılmıyor ki bu anlayışla Alanya'yı bile savunamadık. Kapanırsak Liverpool'un hücumcuları için işleri çok kolaylaştırırız. Bayern veya Tottenham maçları gibi oynamaya çalışırsak ve şansımız yaver giderse belki puan çıkartabiliriz.

Puan beklentim yok iyi mücadele görmek istiyorum artık. 2-0 geriye düşsek bile maçtan kopmayan ısıran basan bir takım görelim yeterli. Son 2-3 senede avrupada geriye düşünce takım mücadele etmeyi bırakıyo sonra maçlar 4lere 5lere gidiyor Liverpool'a karşı böyle bir mentalitede çıkarsak o skor 4de 5de kalmaz. Frankfurt hezimetinin yansıması belki puan olarak değil ama özgüven ve oyun olarak lige de yansıdı burda da bir kepazelik yaşarsak dönüşte Beşiktaş maçı var ligde de tepe taklak gidebiliriz. O yüzden kaybeceksek de adam gibi kaybetmeliyiz.

Her uzun top tehlike

Barış ve yunus 40 metre ileride top bekleyecek ustune

Geri
Üst Alt