Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
sizin gibi taraftar olmaz olsun yazıklar olsunBeklentim yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizin gibi taraftar olmaz olsun yazıklar olsunBeklentim yok.
Bence çok doğru bir noktaya parmak basmışsın. Savunma geçişindeki izolasyon aslında oyunun mikro-dinamiklerini belirleyen en kritik unsur. Eğer o izolasyonu yeterince versatil bir şekilde kurgularsak, hem kompakt kalırız hem de rakibin üçüncü bölgede yaratmaya çalıştığı asimetriyi bertaraf ederiz.
Burada önemli olan sadece pozisyonel disiplin değil, aynı zamanda oyuncuların transisyonel elastikiyeti. Yani topu kaptığımız anda sahayı ne kadar ekspansif kullanabildiğimizle, kaptırdığımız anda ne kadar hızlı konsolide olabildiğimiz arasındaki o ince çizgi.
Benim kanaatim: Eğer bu izolasyonları progresif varyasyonlarla desteklersek, sadece kazanmakla kalmayız; oyunu da doktrinel bir seviyeye taşırız.
Sen ne dersin Onur, bu holistik adaptasyon sence de bizi bir üst seviyeye çıkarmaz mı?
Bitane Gsli astrolog liverpoolu yenersek beleşe danışmanlık verecekti.aziz abiyle sana pasladim
sizin gibi taraftar olmaz olsun yazıklar olsun
ossuruktan nem kapmasak mı artık dostumBu bakışma şaka mıydı ciddi miydi anlamadım ikisinin de yüz ifadesi hoşuma gitmedi
Ekli dosyayı görüntüle 304429
amacınız nedir bu takımı böldürtmeyeceğiz sizlereBu bakışma şaka mıydı ciddi miydi anlamadım ikisinin de yüz ifadesi hoşuma gitmedi
Ekli dosyayı görüntüle 304429
amacınız nedir bu takımı böldürtmeyeceğiz sizlere
Artık gol ya da goller bekliyoruz sırıtmakla olmuyor
Bitane Gsli astrolog liverpoolu yenersek beleşe danışmanlık verecekti.aziz abiyle sana pasladim
Köyde doğanın içinde takıl,boşver Galatasarayı Salatasarayı1 gol yedik diye küsüp maçı bırakmayı alışkanlık haline getiren bu oyuncu grubuna zerre inanmıyorum. Hocaya da aynı şekilde. Neyseki köydeyim de internet çekmiyor. Bu eziyete maruz bırakmayacağım kendimi. Yine de bol şans.![]()