⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Köyde doğanın içinde takıl,boşver Galatasarayı Salatasarayı
İnternet çekmiyor diye daha fazla stres oldum günlerdir. Geçen Alanyaspor maçını izlemek için gidip bir dünya para verip ek internet paketi alıp bir de damda dona dona durdum. Yemin ederim hayatımda yaptığım en büyük enayilik olabilir. İnşallah aynısını yapacak kadar enayi değilimdir yarın.

Dursun başkan iyi mi böyle

Herkes korkarak mac bekliyo

O adam evinde izleyecek maci, sen de okan buruk kötü skor ve kötü oyuna devam etse de son versem gorevine diye bekliyorsun

Kurbanlık koyunsa okan hoca nasıl hazırlanacak bu maca

Senin vücut dilinden bile anlamaz mi bu herif ya

uğurcan
singo davidson apo jakobs
lemina torreira
sara
yunus osimen barış

Kadro bu olmalı

1 tane kasap oyuncu lazimdi boyle maçlarda donk gibi melo gibi çaktırmadan adami sakatlayacak yada sindirecek

Mac yaklasinca icimdem Sara - Ilkay - Lemina - Yunus - Osi - Icardi formasyonu geciyor.. dalalim icerden zaten kanatlar islemiyor, deli gibi kosalim ne olursa olsun artik :D

" data-quote="Mehmet Tastemir" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Bilal Kisayli cl maclarini iplemi cektin

Evet o takım bile en azından kendi kadro değerine göre beklentiye sokuyordu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Illa uclu stoper ile cikacagim diyorsa hoca, bu 11 bence en ideali olur:

1759143718119.webp

Ikinci yarida Sane ve Yunus hamlesini kullanabilir. Macin gidisatina gore Icardi girer/girmez.

tüm oyuncuların kendini gösterme maçı, sonuçtan bağımsız karakterli bir oyun ortaya koymazlarsa diğer cl maçları formalite olacak

3.5 yılda takıma defans yapmayı öğretemediği için mecburen yine presse sarıldık, başka da bir planımız yok zaten

İdeal 11
Uğurcan
Singo Davinson Abdülkerim Jakobs
Lemina Torreira
Yunus Sara Barış
Osimhen

böyle olmalı

3lü oynarsak Lemina olmamalı

Geniş alanda 3 lü Apodan dolayı olmuyor, Alanya maçında bile bu net belli oldu.

Okan hocanın çılgınlık yapmayı düşünüp bizi yine kepaze edeceğini hissediyorum
Uğurcan
Singo Davinson Abdülkerim
Sallai Torreira İlkay Yunus
Sane
Barış İcardi

Bu tarz çıkacak sanki

Geri
Üst Alt