⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Palace macinin özetine baktim Alisson neler kurtarmis öyle ya öff öff öff

Bunlara karsi pozisyon bulacan sonra da Alisson‘u gececeksin ölme essegim ölme

Bana imkansiz geliyor

İnanmazsak nasıl başarabiliriz ki yarın sabahtan itibaren herkesin müthiş bir sinerji ile kazanacağımıza inanması lazım bizler taraftarız rasyonel bakamıyorum kazanacağımıza inanıyorum kabus gibi çökeceğiz sahaya

Net bir klasman farkı var. Bizim kadro Süper Lig için fazlasıyla yeterli, ama Liverpool’un kadrosu bize göre çok üstün. Maçın kaderini ilk 15-20 dakika belirler; o sürede gol yemezsek bir süre beraberliği koruyabiliriz. Fakat büyük ihtimalle Liverpool’un yaptığı yüksek tempo yüzünden takımımız çökecektir. Buradan puan çıkarmamız için ya bir mucize gerek ya da Liverpool oyuncularının bizi fazlasıyla küçümsemesi.

20250929_202315.webp

stada gidecek taraftarlarımıza çok iş düşüyor. o şımarık ingiliz sözde tutkulu i*nelere nerede olduklarını göstermeli!

şöyle yapacağız

Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Lemina
Yunus İlkay Barış
Osimhen

Yedekler: Günay-Sallai-Arda-Metehan-Eren-Kaan-Berkan-Sara-Sane-Yusuf-Ahmed-Icardi

Teknik direktörümüzün artik gercekci kadrolar yapmasi gerekiyor. Bu takimda sürekli yerini oynatmamizi gerektirecek kadar oyuncu yok.

Icardi bu temposuyla anca yedek olur.
Sane skora etki edecek is yapmiyor.
Sara fizik olarak Lemina'nin gerisinde ve kreatiflik acisindan saha icinde bir sey vermiyor.
Sallai ve Eren eldeki oyuncular Singo ve Jakobs olunca yedek olarak devam etmelidir.

Diger oyuncularin zaten ilk 11 oynayacak durumu yok.​

o şımarık ingiliz sözde tutkulu i*neler

nie sözde tutluku heis
liverpool taraftarı ev deplasman farketmeden her maça gidip ynwa diye bağırıyor 50 yıldır (o da parça 1945te piyasaya çıktığı için yani)

30 yıl şampiyon olamadıkları süreçte de destek hiç azalmamamıştır. bizim "tutkulu taraftar" takım bikaç maç puan kaybetse hemen boş stada oynatır takımı

Geri
Üst Alt