⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

nie sözde tutluku heis
liverpool taraftarı ev deplasman farketmeden her maça gidip ynwa diye bağırıyor 50 yıldır (o da parça 1945te piyasaya çıktığı için yani)

30 yıl şampiyon olamadıkları süreçte de destek hiç azalmamamıştır. bizim "tutkulu taraftar" takım bikaç maç puan kaybetse hemen boş stada oynatır takımı
bana yapay geliyor artık o tutku şımarıklığa dönüşmüş son dönemde. kendilerini farklı konumlandırıyorlar ve hiç sevmem liverpoolu belki de bu romantizm yüzünden ama haklısın, tutkulular. daha farklı belirtebilirmişim ifadelerimi. batırdım, kusura bakma

Liver bencede rotasyon yapacak tottenham maçımıza benzer bir maç olabilir

başa baş oynamak gibi salak işlere girmeyin de 10 tane çakıp gitmesinler
liverpoola agresif olsan ne yazar

verecekseniz topu, fırsat bekleyeceksiniz, bu kadar basit bir mewzu. bu maçın tek taktiği haddini bilmektir

Taraftar ve stad coskusuna sahadaki takimin cevap verememesi kadar uzucu birsey yok. Ozellikle bu fiziksel gucu yok diye olunca daha da dokunuyor insana. Onbinlerce insanin umudu, stresi, siniri, tum duygularini kenara birakip sizi desteklemeye gelen o kadar insana yapilacak en buyuk hakaret bu. Ve bu hakareti yaparken de giydiginiz forma Galatasaray formasi, yani o stattaki insanlarin cocukluktan beri sevdigi takip ettigi kulup. Sizler gibi niceler geldi niceler de gidecek. Ama akillarda bir Juventus galibiyeti, bir UEFA seruveni ve niceleri ve ordaki oyuncular hep kaldi. Biraz futbol askiniz varsa, o para pul mercedes louis vitton sacmaliklarindan biraz futbolun ne oldugunu anlayabildiyseniz yarinki maci degil kaybetmek, farkla kazanirsiniz. En azindan mactan sonra 2 gun antreman yapacak halde olmamaniz gerekiyor. Bunu da yapmiyorsaniz kulubu destekleyen gercek Galatasaray'li taraftarlar cok kalmaz hepinize baska is bulur. Siz de 40 yasina gelince keske o gunlere dönsem de sacma sapan sac renkleri ile ugrasacagima ordaki insanlara, televizyon onundeki milyonlara bana vakit ayirip beni destekledikleri icin borcumu odesem dersiniz..

Ama umuyorum ki o duduk calinca icinizden gercekten yeteneginiz kadar karakteriniz de cikar ve bu maci söke söke alır..

yarın olmasa keşke.Gerçi frankfurt maçının 2-1 olan kısmından sonra 1 dakika bile hiçbir maçımızı izlemedim , hep maçkolikten falan takip ediyorum artık ama bu maç için takibe bile hazır değilim

yeni hocamiz almanyadan olsun direk konusunu acalim bence

1759173639181.webp

Çok sıkıntı maç. Liverpool şu an dünyada en iyi kadroya sahip kulup takımı. Premier lig şampiyonluğu üzerine 500 milyon harcadılar. Gerçekçi olmak lazım. Puan alma ihtimali görmüyorum .

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt