⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Yunus dışında sırıtan yok takımda

Yunus ve Sane bu takımın en büyük sorunu

İleride takımı bozuyorlar

Yunus böyle oynayacaksa işimiz var

Kulübeden sokmamız gereken adam lemina yerine Kaan Ayhan maçın son 15 dakikası da sane sahada kalanlarda ayakta dursun bu maçlık saldırsınlar varıyla yokuyla

Tek basina 5 kisi arasinda faul aldi adam...

İzlemedigimiz ozelliklerden biri. Kafayi calistiriyor surekli. Biraz takimi sogukkanli yoneltebilirse 2 yi de bulabiliriz valla.

Frikikte bir pas oyunu bekledim gene ama gozum sane aramadi degil o sirf o sut icin

Presi de o yönlendiriyor. Sen geri git, sen bas falan işaret ediyor hep. Özellikle rakip orta sahadan sürpriz birini geri çekip bir kişi fazla geriden oyun kurunca falan o anlık yeni duruma göre kim kimi almalı işaret ediyor hemen...

fazla seye kapilmamak lazim, 2 dakikada 3 gol yemeye müsayit bi takimiz, hele ikinci golü bulamassak büyük sıkıntı

90dkyı çıkartmamız zor gözüküyor.ilk yarıda 23 dklarda bile geriye dönmekte zorlandık.Orta sahada bir tane zıpkın adamımız olsa yedekten gelip tempoyu devam ettirmek kolay olurdu

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Zeminin kötü olduğun ilk defa sevindim de bu zemin ne zaman düzelecek

Bu frikiklerde kaleye vurmak yasaklandımı penaltı gibi frikikte poçikerime pas verip vurduruyolar ?

Sane son 10-15 dakika bence Şuan yunus falan iyi top ezmiyor en azından

Liverpool karşı oynayabileceğimiz en iyi oyunu oynuyoruz inşallah ikinci yarı üstüne koyarak devam ederiz

şu macta hala frankfurt fln demek neyin kini?

Yunus iyi top sakliyor ama defansif ve ofansif anlamda bal yapmayan ari

Sallai olur mu acaba diye düsünüyorum

Lemina mecburen cikacak ama muadili yok, kim girecek? Anca Sallai geliyor aklima mücadele gücü yüksek

Ya da Singo‘yu oraya cekip Sallai sag beke gececek

Mertens olsa keşke takımda.

Yunus ile verkaçlar öksüz kaldı tıkanıyoruz.

Geri
Üst Alt