Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.252
- 12.991
- 2.658
Slot iyi antrenör, demecleride cok hosuma gitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Slot iyi antrenör, demecleride cok hosuma gitti.
Elestirenlere laf yokHepsi burda çokta seviniyolar galibiyete. Eleştirdiler haklı olarak. Hocada eleştirileri gördü bak ne güzel doğru oyun geldi. Demekki hurra saldırmak yanlışmış dimi? Diğer maçlarda böyle oynasak kimse ses edermiydi hocaya. Liverpool u yenmişiz adam sevineceğine ilk yazdığı hocaya sövenler nerde. Sövenler burda olamaz ceza yerde eleştirenleri kast ediyosun ya. Burda kardeşim. Buyur ne olcak?
24e kalirsak gelecek sezon thurami indiririz. Seneden seneye gelisme. Kadroyu güclendirme.
Herif kahin
Yunus topu kaptığımızı çok geç fark etti. Pozisyon sırasında “Yunus koşsanaaaaaa” diye bağırdım. Benim de o yüzden aklımda kaldıTekrar gormedim hoplayip ziplamaktan isin gercegi
Gelecek sezon aliriz ins.Juventus'a 20 milyona gitmişti. İçimde yaradır.
Bu tür lafları hak eden bir sürü maç oynadık. Birde Galatasaraylısın dimi iyi futbol istiyorsun. Kızıyosun 5 yiyosun vs. Sence o duygularla normal değil mi böyle laflar? Alanya maçı mesela izleyen ne yorum yapabilir.. Yada gidip Rigastan 2 yiyosun vs. Geçmişi anmak istemiyorum. Tüm bunları teknik direktör hatasından yaşayan taraftar ne yapmalıydı?Eleştiriden anladığınız "hoca değil, takım Okan'a rağmen şampiyon oluyor, Okan'ın hiç bir emeği yok, futbolu bilmiyor" bunlarsa diyecek bir şey yok. Aksi bir sonuçta sürekli bunlar yazılıyordu çünkü.
Top oyunda süper lig seviyesinde kalmis 52 dakika
Halen aynı şeyi düşünüyorum senle ilgili kusura bakma anlama konusunda sıkıntıların var.Çok terbiyesiz ve saygısız bir söylem. Allah kurtarsın kardeşim.
bodo maçında 50 seviyesine fln çekilmeliTop oyunda süper lig seviyesinde kalmis 52 dakika

Ben sövmedim açıkçası eleştirdim ancak senin mantığına göre maçta gol kaçıran oyuncuya neredeyse tüm taraftar sövüyo kimse sevinmesin o zaman. Boş işler peşindesin neyse beni ilgilendirmez. Ben kötü olunca tepkimi gösteririm. İyi olunca da hakkını veririm. Bide kimin sevinip sevinmeyeceğine kararı sen veremeyeceğin için boşuna yorma kendini bence. Yani sen kimsin ki kimin sevinip sevinmemesine karar veriyosun. Kendini bu kadar önemsemeElestirenlere laf yok
Ama sövenler sevinmesin bugün
Gidin aglayin
Ayni seymi?Ben sövmedim açıkçası eleştirdim ancak senin mantığına göre maçta gol kaçıran oyuncuya neredeyse tüm taraftar sövüyo kimse sevinmesin o zaman. Boş işler peşindesin neyse beni ilgilendirmez. Ben kötü olunca tepkimi gösteririm. İyi olunca da hakkını veririm. Bide kimin sevinip sevinmeyeceğine kararı sen veremeyeceğin için boşuna yorma kendini bence.