⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Hepsi burda çokta seviniyolar galibiyete. Eleştirdiler haklı olarak. Hocada eleştirileri gördü bak ne güzel doğru oyun geldi. Demekki hurra saldırmak yanlışmış dimi? Diğer maçlarda böyle oynasak kimse ses edermiydi hocaya. Liverpool u yenmişiz adam sevineceğine ilk yazdığı hocaya sövenler nerde. Sövenler burda olamaz ceza yerde eleştirenleri kast ediyosun ya. Burda kardeşim. Buyur ne olcak?
Elestirenlere laf yok
Ama sövenler sevinmesin bugün
Gidin aglayin

1759272351462.webp

Eleştiriden anladığınız "hoca değil, takım Okan'a rağmen şampiyon oluyor, Okan'ın hiç bir emeği yok, futbolu bilmiyor" bunlarsa diyecek bir şey yok. Aksi bir sonuçta sürekli bunlar yazılıyordu çünkü.
Bu tür lafları hak eden bir sürü maç oynadık. Birde Galatasaraylısın dimi iyi futbol istiyorsun. Kızıyosun 5 yiyosun vs. Sence o duygularla normal değil mi böyle laflar? Alanya maçı mesela izleyen ne yorum yapabilir.. Yada gidip Rigastan 2 yiyosun vs. Geçmişi anmak istemiyorum. Tüm bunları teknik direktör hatasından yaşayan taraftar ne yapmalıydı?
Hepsini geçtim, takım bu maçı kazanmış gelip burda artistlik yapıp kendi renktaşına laf sokmak doğru birşey mi?
Ne gerek var gelip foruma böyle mesajlar yazmaya.

Müthiş futbol oynadik iyi güzel de, dünyanin sarı kartını da gördük. Sonra ki maçlar için cezalı duruma düşme olayı sorun yapacak.

Hâlâ inanamiyorum ya
Biz liverpoolu yendik değil mi 😲

Elestirenlere laf yok
Ama sövenler sevinmesin bugün
Gidin aglayin
Ben sövmedim açıkçası eleştirdim ancak senin mantığına göre maçta gol kaçıran oyuncuya neredeyse tüm taraftar sövüyo kimse sevinmesin o zaman. Boş işler peşindesin neyse beni ilgilendirmez. Ben kötü olunca tepkimi gösteririm. İyi olunca da hakkını veririm. Bide kimin sevinip sevinmeyeceğine kararı sen veremeyeceğin için boşuna yorma kendini bence. Yani sen kimsin ki kimin sevinip sevinmemesine karar veriyosun. Kendini bu kadar önemseme:)

Ben sövmedim açıkçası eleştirdim ancak senin mantığına göre maçta gol kaçıran oyuncuya neredeyse tüm taraftar sövüyo kimse sevinmesin o zaman. Boş işler peşindesin neyse beni ilgilendirmez. Ben kötü olunca tepkimi gösteririm. İyi olunca da hakkını veririm. Bide kimin sevinip sevinmeyeceğine kararı sen veremeyeceğin için boşuna yorma kendini bence.
Ayni seymi?
Anlik tepkiyle bisey diyenemi diyorum ben
Burda sabah aksam adama sövenler var
Onlar bugün sevinmesin, gitsin zirlasin hepsi

Geri
Üst Alt