⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

IMG_3710.jpeg.d6d178f26a844a6154.webp

İlkay Gündoğan: "Maç sırasında Liverpool'dan bir oyuncu yanıma gelip, 'Atmosfer hep böyle mi?' dedi."

Ferhat Kızıltaş: "İlkay Gündoğan'a atmosferi soran Liverpool'lu futbolcu Mohamed Salah." (Tivibu Spor)

Manu ve Totnım bu maçın yanına yaklaşamaz mı yani

Kazandığımız Manu maçı bariz Rus ruletiydi. Kötüydük manasında değil ama gayet gittili geldili bir oyun oldu ve aleyhimizde gelişebilirdi. Onana da biraz yardımcı oldu. Tottenham bence daha planlıydı ama onda da çok risk alan ve eksikleri olan, Liverpool seviyesinden hayli uzak bir Tottenham vardı, evet baskıyla belli bir süre ezdik ama sonlarda bozuldu oyunumuz ve maç sonunda yine plan dışı ve kötü bir oyun oynamaya başlamıştık ve 3-3 bitmesi işten değildi. Dünkü maç ise baştan sona plan dahilinde oynadık ve maç boyu istediklerimizi sahaya yansıtmayı başardık. Elbette 1-2 pozisyon da verdik ama hiçbiri dağıldığımız veya plan dışına çıktığımız için değildi. Hiçbir dönem "eyvah düştük oyundan" ya da "rakip üstünlüğü bariz ele aldı" demedik... Sonlarda belli oranda geriye yaslanmışken bile "bu bizim istediğimiz bir şey değil" hissine kapılmadık... Kısacası belki birebir aynı cümlelerle tarif etmezdim kendim ancak dünkü maçın Manu ve Tottenham'a kıyasla net ustalık eseri hissi verdiğine katılıyorum.

Beyler Premier Lig şampiyonunu yendik, çok çok büyük iş bu.
Üstelik bu takım 500m euro harcadı, an itibariyle dünyanın en iyi 3-4 takımından biri.

Geri
Üst Alt