Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçın full kayıdı var mı bir yerde?
Babam Tv'de görmüş beni maç esnasında. Bi bakmak istiyorum kendimi görebilecek miyim.
Gesendet von meinem SM-S936B mit Tapatalk
Maçın full kayıdı var mı bir yerde?
Babam Tv'de görmüş beni maç esnasında. Bi bakmak istiyorum kendimi görebilecek miyim.
Gesendet von meinem SM-S936B mit Tapatalk
Bunlar da yendiğimiz takımı tesislerde ağırlamaktan gurur duyan , bir tebrik bile edemeyen kansızlar
Koç gidince mamalanan takımlar biat etmeye başlamış
Allah dan rovans yok, yoksa evlerinde bizi fena ederlerdi bunlar.
Bu Erman da senin gibi yazılımcıydı Erman abi yavHah ben de bunu bekliyordum, teşekkürler rengim. Tatava yapmadım hemen bilgisayara indirdim.
Vallahi güldüm ama ne demek istediğini inan anlayamadım. Esprini piç ettiysem kusura bakma kardeşimBu Erman da senin gibi yazılımcıydı Erman abi yavYoksa bu sen misin diye düşünmeye başladım
Katil olay yerinde cirit mi atıyo yoksa heaaaaa
Ekli dosyayı görüntüle 304825

Eyvallah.
Bu sayfanın da sahibinin adı ErmanVallahi güldüm ama ne demek istediğini inan anlayamadım. Esprini piç ettiysem kusura bakma kardeşim![]()
Şöyle bir sıkıntı var ki ben yazılımcı değilim kardeşimBu sayfanın da sahibinin adı ErmanO da senin gibi yazılımcı Erman abi
![]()
Bu bilgi karşısında böyle 1 tepki verdim ben Erman abi temsili yavŞöyle bir sıkıntı var ki ben yazılımcı değilim kardeşim![]()