⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Yabancı forumlarda herkes liverpool'un berbat bir futbol oynadığı yönünde hem fikir. Maçı tesadüfi bir penaltı ile kazandığımızı falan iddia ediyorlar neredeyse hiç bir oyuncumuza bir parantez açıp övmüyor. Biz yeterli oyunu sergiledik ama sanıyorum 1-0 ı erken bulup biraz geriye yaslanmamız böyle bir imaj çizdi ?
Liverpool forumunda neredeyse bir tane bile ovgu yoktu.

Biri taraftarın yarattığı atmosferle gaza gelip kazandık dedi.

Ben ise bir oyun planı gördüm. Şu maçta hocanın hakkını vermemek ayıp ve eziklik.
Eğer iş sadece gaz ve atmosfer ile oluyorsa, bir öğrenci de üniversite sınavına hiç çalışmasın. Ailesi versin gazı gitsin kazansın.

artislik yapıyordu
Kayıt.gif

Sadece "büyük takimı yendik" zaferi degil. Yeniden üst tura çikar miyiz hesabi yapmamamiza sebep olan mac. Herkes 0 (sıfır) diyordu bu macta normal olarak. Mesela 2 hafta önce deseler "ilk 2 hafta 3 puanı olacak Gs'nin" frankfurt'u yendik, liverpool'a yenildik diye düşunurdum. Inşallah gerekli puani alıp cikariz üst tura

Manu deplasmanı da güzeldi ama çok gelgitli maçtı baya da şanslı idik kaybedebilirdik o maçı.

Ama bu çok iyi kurgulanmış bi galibiyet bu da çok daha keyifli hale getiriyor. Bravo team.

Manu deplasmanı da güzeldi ama çok gelgitli maçtı baya da şanslı idik kaybedebilirdik o maçı.

Ama bu çok iyi kurgulanmış bi galibiyet bu da çok daha keyifli hale getiriyor. Bravo team.
O maç ciddi şanstı, 4 tane altı pastan gol kaçırmışlardı.

Başından sonuna ayakta kalınan iki maç var biri Bayern deplasmanı diğeri de bu Liverpool maçı.

Çok üstün oynasak da Tottenham maçının sonunda da sağlam sıçmıştık.

Geri
Üst Alt