- 18 Mayıs 2011
- 51.285
- 54.399
- 4.463
GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİBİTTTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİBİTTTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Osimheni laf ettik falan ama ilerde baya pres yapmış herif.
Biri taraftarın yarattığı atmosferle gaza gelip kazandık dedi.Demek ki neymiş hocasıyla oyuncusuyla birlikte başarı gelirmiş.
Hocasız hadi çıksınlar böyle oynasınlar bakayım.
Bu oyun bütünlük oyunu ve doğrularla beraber şansın da yanindaysa yürüyüp gidiyorsun.
Ben hayatımda bir Türk takımının bu kadar bir dev kulübü çaresiz bıraktığını hatırlamıyorum.
Kim ne derse desin derslik bir zafer. Şansa bala alınan Avrupa galibiyetleriyle alakası bile yok.
Biri taraftarın yarattığı atmosferle gaza gelip kazandık dedi.
Ben ise bir oyun planı gördüm. Şu maçta hocanın hakkını vermemek ayıp ve eziklik.
Herkes o pozisyonu yanlis yorumluyor bence. Osi orada pas vermedi, tek hatasi ayaginda topu geveleyip arkadan gelen Jones'u fark etmemesiydi. Sutu cekecekti o gelmeden. Yunus cok gec kosu atti ve pas pozisyonuna zamaninda giremedi. Asil olay o.Bence burda Barisin sucu yok istedigi gibi pozisyonu bulsa pas verirdi Ikinci yari Osimhenin sut cekmeye calistigi pas vermedigi pozsiyon daha sikintili bence sonrasinda sakatlandi.
Katilmiyorum renkdas kosu yoluna atsaydi gol olur olmaz orasi ayri ama tehlikeli bir pozisyon olacakti ki bence Barisin 1.dakikadaki pozisyonundan bile daha tehlikeli olurdu.Osimhen golcu egosu yapti sut cekmek istedi atabilirmiydi atabilirdi ama bu maclarda birazdaha sakin davranmak gerekiyor final paslarinda.Herkes o pozisyonu yanlis yorumluyor bence. Osi orada pas vermedi, tek hatasi ayaginda topu geveleyip arkadan gelen Jones'u fark etmemesiydi. Sutu cekecekti o gelmeden. Yunus cok gec kosu atti ve pas pozisyonuna zamaninda giremedi. Asil olay o.
Dakikasi neydi? Ben hala kosu yoluna atilamayacak bir pas olarak goruyorum cunku Yunus geride idi. "Yunus kossanaaaaaaaaaaaa" diye bagirmistim izlerken hatta.Katilmiyorum renkdas kosu yoluna atsaydi gol olur olmaz orasi ayri ama tehlikeli bir pozisyon olacakti ki bence Barisin 1.dakikadaki pozisyonundan bile daha tehlikeli olurdu.Osimhen golcu egosu yapti sut cekmek istedi atabilirmiydi atabilirdi ama bu maclarda birazdaha sakin davranmak gerekiyor final paslarinda.
49.dakika renkdasDakikasi neydi? Ben hala kosu yoluna atilamayacak bir pas olarak goruyorum cunku Yunus geride idi. "Yunus kossanaaaaaaaaaaaa" diye bagirmistim izlerken hatta.
109km, 104 degil.
Size Youtube'da cikmiyor mu bu video?