⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

Işimiz hiç kolay olmayacak. En zorlu maçlardan biri olacak bence.

Bu maçta ilk 11 oynayanlar kadar sonradan girenlerde önemli, adamların fiziksel üstünlüğünün ortaya çıkacağı 60 dan sonrasında cevap verebilirsek ayakta kalırsak istediğimiz skoru alırız diye umuyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

deplasmanda baya kötüler, kizilyildiz bile tek kale oynadi bunlara karsi
Bence şey çok sıkıntı maçları hep kamikaze gibi oynanmış gördüğüm kadarıyla. Kızılyıldız maçında 2 takım toplam 38 şut çekmiş, her iki kaleci toplam 16 kurtarış yapmış. Bir de ne kadar doğru bilmemekle birlikte sofascore'a göre Tottenham maçında Bodo toplam 132 km koşmuş görünüyor toplam 144 sprint yapmış oyuncuları deli midir nedir bu adamlar

Saneyi yedek bırakmaz herhalde son maçtan sonra Barışı da öz evladı gibi seviyor
BAY son maçlarda büyük sıvıyor, bence o kesik yiyecek. Yunus'u zaten son maç dinlendirdiğine göre kesik yemez demektir. Sane de dediğin gibi bu formuyla yedek kalmaz. Liverpool maçında kesmişti, bu maçta oynatmak ister.

orta sahayı torreira ilkay yapıp yunusu 10 numaraya çekebilir mi? sane yi keseceğini sanmıyorum kesinlikle.

Bu kadar riskli kadro çıkarmanın anlamı yok bence

Torreira lemina ilkay ile 433 oynamalıyız, riski gol bulamazsak alırız
katılıyorum. takımın alışkanlığını bozmak riskli olur. ben de orta sahada bir kararsızlık içindeyim, sara da iyi göründü son maç. sara torreira yapıp ilkay da yapabilir . sara'nın da toparlaması orta sahada birden elimizi çok güçlendirdi. sane de aynı şekilde. her türlü 14-15 oyunculuk ana rotasyon kadromuz olacak. kimse yedek olmayacak kısaca. bu maç özelinde de yunus ve sara'yı kulübeye çekip kulübeyi de güçlendirmek isteyebilir.

Yedek kalmasi gereken ismin Sane oldugunu hepimiz biliyoruz ama bir yandan da "ya kendini bulduysa" diye düsünmeden edemiyor insan. Kanat rotasyonumuz gercekten cok iyi bir seviyeye geldi.

Bizimkiler Liverpool'u yendik biz bunları hayli hayli yeneriz kafasıyla çıkmazsa maça bunları her türlü yeneriz.

Ama işte oyuncuların ve hocanın maça bakış açısı önemli olacak. Bizim artık AZ, Prag, Kopenhag aylarındaki takımlara karşı saçma sapan maçlara tahammülümüz yok.

Okan bunun bilincine varmıştır İnşallah nihayet.

Geri
Üst Alt