- 12 Temmuz 2009
- 60.878
- 24.259
- 2.968
medister sosisi geliyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence şey çok sıkıntı maçları hep kamikaze gibi oynanmış gördüğüm kadarıyla. Kızılyıldız maçında 2 takım toplam 38 şut çekmiş, her iki kaleci toplam 16 kurtarış yapmış. Bir de ne kadar doğru bilmemekle birlikte sofascore'a göre Tottenham maçında Bodo toplam 132 km koşmuş görünüyor toplam 144 sprint yapmış oyuncuları deli midir nedir bu adamlardeplasmanda baya kötüler, kizilyildiz bile tek kale oynadi bunlara karsi
Saneyi yedek bırakmaz herhalde son maçtan sonra Barışı da öz evladı gibi seviyorYunus'un kesilme ihtimali yok.
BAY son maçlarda büyük sıvıyor, bence o kesik yiyecek. Yunus'u zaten son maç dinlendirdiğine göre kesik yemez demektir. Sane de dediğin gibi bu formuyla yedek kalmaz. Liverpool maçında kesmişti, bu maçta oynatmak ister.Saneyi yedek bırakmaz herhalde son maçtan sonra Barışı da öz evladı gibi seviyor
Bu kadar riskli kadro çıkarmanın anlamı yok benceorta sahayı torreira ilkay yapıp yunusu 10 numaraya çekebilir mi? sane yi keseceğini sanmıyorum kesinlikle.
katılıyorum. takımın alışkanlığını bozmak riskli olur. ben de orta sahada bir kararsızlık içindeyim, sara da iyi göründü son maç. sara torreira yapıp ilkay da yapabilir . sara'nın da toparlaması orta sahada birden elimizi çok güçlendirdi. sane de aynı şekilde. her türlü 14-15 oyunculuk ana rotasyon kadromuz olacak. kimse yedek olmayacak kısaca. bu maç özelinde de yunus ve sara'yı kulübeye çekip kulübeyi de güçlendirmek isteyebilir.Bu kadar riskli kadro çıkarmanın anlamı yok bence
Torreira lemina ilkay ile 433 oynamalıyız, riski gol bulamazsak alırız
Bu arkadastan acilen kurtulmamız gerekiyor.Bu mu 11 oynayacak yani ?