⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

Sane ilk geldiği zaman öyle sevinmiştim ki şimdi maça çıksin istemiyorum . nasil bu hale geldi inanilir gibi değil . oynadigi zaman 10 kisiyiz :(

Bodo zor takım. 90 dakika oyundan düşmüyorlar. Ayağa pasları çok iyi oynuyorlar. Bunlara karşı topu havada tutacan. Orta alanı iyi kullanan bir takım. Ortadan atak da iyi yapıyorlar. Valla skor tahmini zor. 1.0 olsun bizim olsun derim. Ama avaraji düzeltmek adına bunlar mı olur usg mi olur çok atmak lazım. Deplasman olsa kesin yeniliriz derdim. Sentetik zemine o kadar alışmışlar ki o yüzden ayağa pas oyununu iyi oynuyorlar. Oyundan kopmadigimiz sürece maç bizim

Liverpool 11 i neyse o çıksın ne oynadiysak aynısıni oynayalım 5-0 bitmezse birşey bilmiyor
Hauge hariç topçuları yok o garibim sol ön oynuyor
Singonun kucağına düşecek

Liverpool 11 i neyse o çıksın ne oynadiysak aynısıni oynayalım 5-0 bitmezse birşey bilmiyor
Hauge hariç topçuları yok o garibim sol ön oynuyor
Singonun kucağına düşecek
Rengim adamların tek iyi olduğu konu oyundan kopmamak.dedigin gibi tek topçuları hauge. Öyle teknik oyuncuları falan yok basit al ver ile oynuyorlar. Erken goller ile oyundan düşürürsek farklı bir skor alabiliriz. Onlarda liv maçı sonrası 0 yapmışlardır İstanbul'a

Rengim adamların tek iyi olduğu konu oyundan kopmamak.dedigin gibi tek topçuları hauge. Öyle teknik oyuncuları falan yok basit al ver ile oynuyorlar. Erken goller ile oyundan düşürürsek farklı bir skor alabiliriz. Onlarda liv maçı sonrası 0 yapmışlardır İstanbul'a
Bir numara yok adamlarda totenham maçını izledim alayı kazma hauge kişisel becerisi ile iki gol attı ne iyi pas yapıyorlar ne bitiriciler alan vermezsen her topu kaptirirlar
Alan bulunca etkili oluyorlar az alkmar young boys gibi top yapacak tipte bile değiller

Geriye yaslan bekle çok basma bir gol bul yeter gerisi çorap söküğü gibi gelir

copy paste yapmadan Bodø yazamıyoruz

şampiyonlar liginde dümdüz f klavye ile ismini yazamadığımız takımların işi yok

Şunun tahmin konusu wardı bulamadım. Buraya salıyom

Screenshot_20251006_224704_Samsung Internet.webp

Screenshot_20251006_224716_Samsung Internet.webp

Screenshot_20251006_224742_Samsung Internet.webp

Bunların prag maçını izledim çok kötü oynamışlardi prag çok tempolu ve sert oynamıştı sinmişlerdi ama oyundan hiç kopmadilar prag birçok pozisyona girip 2-0 öne geçmesine rağmen maçın sonlarına doğru oyundan düştü ve maç bir anda 2-2 oldu prag haketmedigi bir beraberlik aldı.
Bizde buna göre oynamaliyiz evt sert oynamaliyiz ve çok konsantre olmalıyız çok hareketli bir takım iyi konsantre olursak liverpoola oynadığımız gibi oynarsak kazanırız ama yok biz bu maçı rahat kazanırız kafasıyla çıkarsak elimize verirler

Geri
Üst Alt