⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

1759786050679.webp

En fazla 2 gol atabiliriz gibi. En iyisi hiç gol yememek

Blok arası eleman kacirirsak patır patır sahaya s.cisimizin resmidir. Renktaş yazmış tam mala bağladığımiz 130 km koşan ciğersiz köy takımı

Haugenin karsisinda Singo oynayacak diye rahattım o da patladi. Sallainin kırmızı kart gorme ihtimali %87.
Orta sahada İlkay olursa lemina sağ tarafa yardıma gider top oradayken. Bizim salai tam salo. Eline koluna sahip çıkmazsa muhtemel senaryoda dediğin var maalesef. Tabi önünde yunus olursa onun da çok koşup geriye yardımcı olması lazım

Bu maçın fragmanı Beşiktaş maçının ilk yarısı ve geçen senelerde fark yediğimiz Avrupa maçlarında yatıyor. Telaşlı başlayıp yaldır yuldur anlamsız baskı yapıp arkayı boşaltırsan 10 değil 9 kişi kalırsın zira kompakt oynamazsan savunma arkasına atılan her top net pozisyon tehlikesi arz ediyor.

Orta sahayı isim olarak kalabalık tutup uzun top oynarsan adamlar çıkıp sürekli alır.

Samsunspor'un Legia ve Fener maçlarında saha içinde yansıttığı defansif disiplini görmemiz şart.

Liverpool maçındaki gibi her top için mücadele etmezsek vallahi bu maçta da 5'lik olabiliriz.

Yunus, İlkay, Barış ve Osimhen gibi oyuncularımız varken gol atacağımızın özgüveniyle sağlam oynamalıyız.

Son düzenleme:
Santraforlari Serdar dursundan bile kötü forvet. Kanatlari falan baya koşuyor ama

İlk 2 maçı bilen kahin 4-2 demiş. Benim tahminimde 3-2

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maça daha 3 sene filan var, ulan Milli ara.

Piranha gibi takım Bodo, L'pool maçı kadar konsantre ve hareketli olmak zorundayız, ŞL'de her maç çok tehlikeli.

Bu tür takimlara karsi simdilik hep ezildik bakalim busefer Okan Buruk nasil bir oyun oynatmaya calisacak.

Bela gibi takım. 2004 Yunanistan gibi berabere ve 1-0 a oynayalım her maçı. Böyle böyle finale kadar gideriz. Liverpool city bodo glimt farketmez.

Hep bardağın boş tarafından bakıldı ama Bodo üstüne bu sezon çok kötü olan Ajax deplasmanından çıkacak bir galibiyet ile ilk 8 konuşulmaya başlanır.
Tam tersi ilk 24 zora bile girebilir, çok kritik bir dönemeç ve bana göre çok ideal bir fikstür var bunu değerlendirmek lazım.

Geri
Üst Alt