⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

İyi oynayacağımızi düşünüyorum. Takım bir kete liverpool galibiyetiyle zaferin tadına baktı. Şampiyonlar liginde biz de varız dedi.

Uğurcan
Sallai Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Lemina
Sane/Yunus İlkay Barış
Osimhen

Kadro bu şekilde olur, Avrupa'da kolay kolay Barışsız maç oynamayız diye düşünüyorum öndeki temposu ve gücü şart özellikle de böyle bir rakibe karşı. Sanchez kesin dönecek, Jakobs'da net şekilde oynamalı Eren'in defansif zaafiyetini düşünürsek. Bence tek tercih Sane ve Yunus arasında olur.

Kanatta kartlar yeniden dağıtılıyor. Bence Barış, şu anki haliyle 11 oynamayı haketmiyor

Yüksek tempoda oynarsak bizim için kötü olur. Dikkatli ve sabırlı hücum yapmak lazım. 1-0 olsun bizim olsunluk maç.

Avrupa'da kolay kolay Barışsız maç oynamayız diye düşünüyorum öndeki temposu ve gücü şart özellikle de böyle bir rakibe karşı.

ne temposu var barış alperin heis
topu ezmediği tek bir posyon oluyor mu maç boyu
top adama her geldiğinde ya direkt yerde, ya top dışarda, ya da faul yapıyor. böyle bi adamı premier ligde oy birliğiyle kazığa geçirirler seyirciyi futboldan uzaklaştırıyor diye

bu arada bododaki her oyuncu barış alper'in o sahte fiziğini rencide edecek tipler. topun kanatta sürekli ezilip takımın enerjisinin sürekli emilmesini tolere edebilecek bi maç değil imho bu. otursun kulübede

metrobüsle karşıya geçip z. kuyudan metroyla stada gidebilirsin heis
stadın biraz aşasında da vadi ist. var
Teşekkür ederim. Erken geleceğim için, Vadi İstanbula geçmek daha mantıklı gibi. Arası yürüme mesafesi değil sanırım di mi?

Bir de kapılar 2 saat öncesinden mi açılıyor?

Metro marmaray tren warken dur kalklı otobüs işi

Arkadaşlar netice olarak hangisine bağladık:) Hayri'nin ters köşeleri nedeniyle ciddili bir cevap verip vermediği konusunda tedirginim.

İstanbulu'da pek bilmiyorum. Konyalı olarak sıkıntı yaşamayım sonra :D

Teşekkür ederim. Erken geleceğim için, Vadi İstanbula geçmek daha mantıklı gibi. Arası yürüme mesafesi değil sanırım di mi?

Bir de kapılar 2 saat öncesinden mi açılıyor?
walla 3 de olabilir saatten emin değilim. marmaray opsiyonuna da bakın bi heis. vadi istanbula inmek kolay da tekrar yürüyerek stada çıkmak zoraki. arada bi fünükülerimsi bişey var sanırım 1 kere kullanmaya yeltendim bozuk diye kapalıydı belki yakın zmnda kullanmaya yeltenmiş biri info verebilir. ama kardiyom iyi diyorsanız yürünebilir. şahsen benim fena değil o yüzden yürümüştüm.

Geri
Üst Alt