Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.236
- 58.365
- 3.383
barış oynamasın alan falan bırakmazlar çok sane ve yunus ilen açmağa çalışmalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 pts3 puan alırsak ben;
Ekli dosyayı görüntüle 305726
1 puan alırsak ben;
Ekli dosyayı görüntüle 305728
mağlubiyet halinde ben;
Ekli dosyayı görüntüle 305729

Avrupa'da kolay kolay Barışsız maç oynamayız diye düşünüyorum öndeki temposu ve gücü şart özellikle de böyle bir rakibe karşı.
Teşekkür ederim. Erken geleceğim için, Vadi İstanbula geçmek daha mantıklı gibi. Arası yürüme mesafesi değil sanırım di mi?metrobüsle karşıya geçip z. kuyudan metroyla stada gidebilirsin heis
stadın biraz aşasında da vadi ist. var
Metro marmaray tren warken dur kalklı otobüs işi
walla 3 de olabilir saatten emin değilim. marmaray opsiyonuna da bakın bi heis. vadi istanbula inmek kolay da tekrar yürüyerek stada çıkmak zoraki. arada bi fünükülerimsi bişey var sanırım 1 kere kullanmaya yeltendim bozuk diye kapalıydı belki yakın zmnda kullanmaya yeltenmiş biri info verebilir. ama kardiyom iyi diyorsanız yürünebilir. şahsen benim fena değil o yüzden yürümüştüm.Teşekkür ederim. Erken geleceğim için, Vadi İstanbula geçmek daha mantıklı gibi. Arası yürüme mesafesi değil sanırım di mi?
Bir de kapılar 2 saat öncesinden mi açılıyor?