Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 13.866
- 9.975
- 988
Uefa kosu mesafeleri
111.4
121.6
Icardi yürüdü ondandır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uefa kosu mesafeleri
111.4
121.6
Ne yapsın garibim kulübede başka adam kalmadı…
Ajax kaptanı.Taylor kim?
Para mı kaldı kardeşim? Ocakta inşallah…alaydı! 4 tane yabancı hakkımız vardı!
Hepsi kırmızı görsün…Ajax kaptanı.
Para mı kaldı kardeşim? Ocakta inşallah…
Katılmıyorum yaptığı kurtarışın 6 tanesi net bizim oyucuların gevşekliği. (Osimhen dahil)Maçın oyuncusu Osimhen olmasaydı rakip kaleci olurdu kesinlikle. Tamamı ceza sahası içinden 8 kurtarış yaptı. Ben daha önce hiçbir avrupa maçında 4.09 xG ürettiğimiz rakip kaleye 14 isabetli şut çektiğimizi hatırlamıyorum. Geçen seneden beri öve öve bitiremediğimiz Tottenham maçında bile 7 isabetli şut çekip 3.12 xG üretmişiz
- pres en iyi oyun kurucudurkaptığımız top dışında pek pozisyon üretemedik
bu yüzden pek sevinemiyorum
Şu takıma puan kaybedersek çok üzülürüm. Bomboş bir takıma karşı oynayacağız. İç sahada hava ve zemin ile birlikte farklı oynayabiliyorlar ama dış sahada tipik bir anadolu takımından farkları yok. Takımın bilinci yerinde ve maça konsantreler ben en az 3 gol atacağımızı düşünüyorum.
2 yıl önce içerde Kopenhag'a karşı bir ilk yarı oynamıştık, 4-5 tane gol atabilirdik atamadık ve sonra golü yiyince demorilize olmuştuk, tek korkum o maç gibi pozisyonları cömertçe harcamamız sonucunda işlerin ters gitmesi.
Analiz edilmiştir zaten ama sol stoperleri Aleesami epey sıkıntılı bir oyuncu yani onun üzerinden oynarsak her türden fayda sağlayabiliriz bilhassa Osimhen-Sane o blokta penaltı/kırmızı kart vs aldırabilir.