⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

bu arada çok top kaybettiler geride
hem kaçırdık hem de barış oyunda hiç yoktu. bir kişi eksik oynadık ileride.
barış eski barış olsa fark atardık.

kaptığımız top dışında pek pozisyon üretemedik

bu yüzden pek sevinemiyorum

1761161256857.webp

Maçın oyuncusu Osimhen olmasaydı rakip kaleci olurdu kesinlikle. Tamamı ceza sahası içinden 8 kurtarış yaptı. Ben daha önce hiçbir avrupa maçında 4.09 xG ürettiğimiz rakip kaleye 14 isabetli şut çektiğimizi hatırlamıyorum. Geçen seneden beri öve öve bitiremediğimiz Tottenham maçında bile 7 isabetli şut çekip 3.12 xG üretmişiz
Katılmıyorum yaptığı kurtarışın 6 tanesi net bizim oyucuların gevşekliği. (Osimhen dahil)

Çok net şut çekemiyoruz, bazı oyuncular için normal bu yunus çok koştu güç kalmadı ama sane ve osimhen ve sane gibi bir herifin ortaya kalecinin üzerine cılız şutları olmamalı.

Şu takıma puan kaybedersek çok üzülürüm. Bomboş bir takıma karşı oynayacağız. İç sahada hava ve zemin ile birlikte farklı oynayabiliyorlar ama dış sahada tipik bir anadolu takımından farkları yok. Takımın bilinci yerinde ve maça konsantreler ben en az 3 gol atacağımızı düşünüyorum.
2 yıl önce içerde Kopenhag'a karşı bir ilk yarı oynamıştık, 4-5 tane gol atabilirdik atamadık ve sonra golü yiyince demorilize olmuştuk, tek korkum o maç gibi pozisyonları cömertçe harcamamız sonucunda işlerin ters gitmesi.

Analiz edilmiştir zaten ama sol stoperleri Aleesami epey sıkıntılı bir oyuncu yani onun üzerinden oynarsak her türden fayda sağlayabiliriz bilhassa Osimhen-Sane o blokta penaltı/kırmızı kart vs aldırabilir.

Tam tahmin ettiğim gibi geçti maç eğer erken gol gelmese bu gol kaçırma yarışımızla yine kötü bir duruma maruz kalabilirdik.

Gilloise, Bodo'dan daha kötü yerleşimi olan ve fiziksel olarak çok daha düşük bir takım o maçın bundan bile kolay geçeceğini düşünüyorum.

Hedefin artık ilk 16 hatta Ajax'ı orada yenersek ilk 8 olması gerektiğini düşünüyorum.

Gilloise ile Ajax maçlarında 6 gelirse 12 yapıyoruz ve 3 maç kalıyor ben 15-16 ile ilk 8 ihtimali var iken bunu neden hayal etmeyeyim?

Kalecileri çıkarsan Singo, Sallai, Abdül, Sanchez, Eren, Jakobs, Torreira, Sara, Lemina, İlkay, Barış, Yunus, Sane ve Osimhen. 14 oyuncu ile Cl götürmeye çalışıyoruz. Diğer oyuncular ya kalite itibariyle ya da fizik yeterlilik itibariyle Cl seviyesinden baya uzak kalıyor. Rotasyon için 2 transfer iyi olur.

Geri
Üst Alt