⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

Devre arası bir sol stoper bir kanat forvet birde orta saha mutlaka alınması lazım yedek kulübesi takımın kalitesini acayip düşürüyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu maçta çok rahat en az beş gol atmalıydık.
Adamları baskıda pas alışverişlerinde bu kadar iyi gösteren birazda biziz.

O golleri atsak 5,6 olsa dirençleri dahada kırılacak ve baskı yaparken daha rahat çıkamayacaklar.

Oyuncu değişiklikerinden sonra 4-4-2 şeklinde geride doğru bir şekilde dursak gene çok rahat pozisyon bulup farkı açabilirdik.
Top rakipdeyken icardi ve sara anlamsız bir şekilde takımdan ayrı ileride güya baskı yaptıklarından adamlar çok rahat pasla çıkıp baskıyı çok rahat kurdular.
Ama işte son 20 dakika giren icardiye biraz daha geriye gelip doğru durmasını söylemek de cesaret işi.Aslında olması gereken o.Çok ciddi paralar kazanan.i bu oyunculara takım için faydalı isteklerde bulınmak bu kadar zor olmamalı.Aman futbolcular kızmasınlar aman gücenmesinler diye taklalar atıyoruz.

Bunlar detay belki ama çok önemli.İcardi yerine daha genç mücadeleci yedekliği sorun etmeyecek bir adam olsa mesela bu uyarıları yaparsın.

Şurası çok net bu klübün potansiyeli çok büyük.Şampiyonlar liginde daha büyük başarılar yakalayabilir.
Bunuda başarmak için kadro planlaması çok önemli.Örnek barış gibi satılması gereken adamları zamanında satacaksın.Orta sahanın önemini bilip ona göre transferler yapacaksın.Birazcık doğru yapsak şu işleri finaller falan hiç hayal değil.

şoktayım

dünyaları kaçırmamız dışında makus talihimizi kırdık

5-6 tane atmalı idik bu posyonlarla ama olsun

bir ara 2-0'ken eyvah saçmalıcaz geçişten yicez dedim ama neyse ki olmadı. akıllı oynadık baya iyiydi

şoktayım
Osimhen effect. Daha once boyle biri hic olmadi bizde.

Bir saatir şampiyonlar ligindeki diğer maçların özetlerini izliyorum. City de dahil, on alan presinde bocalamayan takım yok. Bu yılki en büyük kozumuz bu olacak.

şoktayım

dünyaları kaçırmamız dışında makus talihimizi kırdık

5-6 tane atmalı idik bu posyonlarla ama olsun

bir ara 2-0'ken eyvah saçmalıcaz geçişten yicez dedim ama neyse ki olmadı. akıllı oynadık baya iyiydi

şoktayım

akıllı oynamak önde baskı yapmamak değil

her ikisinide akıllıca oynadığında leziz birşey ortaya çıkıyor

son 35 dakika gerilmedim bile

boş boş paslaştılar sadece
kenarlara iteleyip sıkıştırdık

şu anlar içinde hucumda sane gibi iki adam alsak hızlı eforlu çok daha rahat maç olurdu

yunus 60-65 dakika oynuyor çabuk yoruluyor muhtemelen sigara içiyor bu

barışı zaten adamdan saymıyorum

icardide öldü ne yazık ki
galiba daha düzelmeyecek

şu anlar içinde hucumda sane gibi iki adam alsak hızlı eforlu çok daha rahat maç olurdu

galiba daha düzelmeyecek
Derin analiz yazma masonum 3points zor toplariz diyordun özür dile

galiba daha düzelmeyecek
Icardi illa ki düzelir
Yunus işine katılıyom kondüsyonu eşik atlamasına engel şu an
Rizeli hainin yerine bi herif şartoğlu şart devre arası

Derin analiz yazma masonum 3points zor toplariz diyordun özür dile

niye senelerce akılcı oyun oynat diye okan buruku eleştirdim

akılcı oyun oynadığında niye eleştireyim

istediğim buydu artık yapıyor

ama tranaferde yine yanlış yaptı

en azından 1 hucum 1 ortasaha 1 solstoper almalıydı
apokerim ilk senedinde ki oynamasına rağmen yinede alınmalıydı

Valla ağalar önümüz açık bu hızla gider bi de ajaxa 3 posta atarız. Maç mac gidip her takıma özel taktikle oynayalım. Sane de geri döndü öff öff

fb_img_1761162634347-webp.305976

Ortasaha karşılamada çok iyi olmalı

Pas aldatıcı renktaş sabaha kadar pas yapsınlar. Şöyle Bi 5 6 atsaydık ibnelere soğurdum. Osimhen harika bir detaysin.
Öyle ama adamlar bazı anlarda topu alıp vermediler. Bunu sadece bize karşı da değil Tottenham, Ajax, Roma karşı da yapmışlar. Garip bir takım.

Geri
Üst Alt