⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

Hep stadyumda ŞL maçı izlemek istiyordum, sonunda nasip oldu.

Foruma yeni bakabildim, ilk olarak Filistin koreografisine siyaset yapmayalım denmiş çok üzücü bir yorum. Bu konuda Guardiola bile açıklama yapıp insanları yürüyüşe davet etti. Bu bir siyaset değil, yapılan soykırıma karşı bir net mesajdır. Futbolun sadece futboldan ibaret olmadığını gösteren de bir işarettir.

Maça gelirsek birçok kişinin yorumlarına katılıyorum. TVde nasıldı bilmiyorum ama sahada çok daha net görülüyordu,Barış mücadeleden uzak durdu ve kendini sakındı. Oyunun içinde değildi hiç. Tüm maç kızmama rağmen ıslıklanmasını hiç doğru bulmuyorum. Diğer futbolcuları da etkileyen bir durum.

İlk yarı Lemina maç geneli de Osimhen ile Sane çok fark yarattılar. Sane’yi böyle görmek çok mutlu etti bir ara savunma yapıyordu.

Okan Hocanın da bazı konularda ders aldığı görülüyor, takımda savunma mücadelesini hiç düşürmedi ve hep temaslı oynadık.

İlerisi için önümüz açık Ajax, Union ve Monaco maçlarından en az 5 puan lazım daha fazlası olursa ilk 8i bile konuşabiliriz.

Totem için yine yazmamıştım. Çok çok iyi oynadık. Değişiklikleri ve sonrasındaki düşüşü de anlayabiliyorum. Lig için de dinç tutmaya çalışıyor Okan hoca takımı. Ben oynanan futboldan hem takımın hem tribünlerin tepkisinden çok memnunum. Barış biraz sönük kaldı ama onu da devre arası yollarız bir şekilde.

Gecen sezon da avrupa liginde ayni sekilde baslamistik

Bu sezon farkimiz rotasyon yapiyoruz ve bunun faydalarini ilerleyen haftalarda görecegiz

Gecen sezon ise rotasyon yapmadigimiz icin aralik ayinda düsüs baslamisti malmo ve kiev maclarindan itibaren

Futbolda siyasete uyuz oluyorum, CL macina cikiyoruz filistin simdi ne alaka.. böyle seylere yönetim engel olmali
Siyaset olmadigini idrak etmek cok zor olmamali. Zaten asil is bu arenada bunu yapabilmek, herkesin izledigi bir platformda.

ceza geliyormuş filistin koreografinden dolayı.

daha önce celtic de bayrak açmış tüm kale arkası tribün , ceza yemişler.

Geri
Üst Alt