⚽ CL 25/26 H:4 | Ajax 0-3 Galatasaray | MS | 5 Kasım | TRT 1

Ne kadar kötü durumda olurlarsa olsunlar geçmişi ile, futbol kültürü ile saygı duyulması gereken bir ekip..

Çok zor maç olacak.. 1-2 alacağız gibi ama çok çok zor olacak.. Uçarız, kaçarız, ezeriz diyen arkadaşları itidale davet ediyorum...

Yedek kaleci dahil 17 kişiyle sezona başlayıp kağıt üstünde herkesin gördüğü stoper, orta saha ve kanat boşluğunu doldurmayan yönetim ve teknik heyet sorumludur. İlaveten görünen o ki fiziği sıfır Icardi artık düzelmeyecek.

Her maç rotasyonsuzluktan birileri eksik olacak. Bu kez Yunus sakatlandı haberleri yayılıyor.

Alanya, Beşiktaş ve Liverpool maçları hariç 17 kişilik kadromuzda her zaman eksikler vardı ve olmaya devam edecek.

Yedek kulübemiz bu sebeple bomboş veya boşa yakın oluyor.

Baris oynarsa yine sac bas yolacagimiz mac olur. IQ eksikligi ile cok frenliyor bizi malesef. Yunus da istikrarsiz ve sert inis cikislari olan bir oyuncu. Ilk 11'deki 3-4 adam disinda net bir sekilde performansina guvenecegimiz baska adam yok; gunumuzde olursak yeneriz olmazsak fark yeriz gibi bir sonuc olusuyor.

Kötü mücadele etme şansımız yok. Rakip zehir gibi koşar.

Bu Maç'ta tercih etmemiz gereken taktik bence bu taktiktir yav :D
Ekran Resmi 2022-03-29 16.44.50.webp

Yedek kaleci dahil 17 kişiyle sezona başlayıp kağıt üstünde herkesin gördüğü stoper, orta saha ve kanat boşluğunu doldurmayan yönetim ve teknik heyet sorumludur. İlaveten görünen o ki fiziği sıfır Icardi artık düzelmeyecek.

Her maç rotasyonsuzluktan birileri eksik olacak. Bu kez Yunus sakatlandı haberleri yayılıyor.

Alanya, Beşiktaş ve Liverpool maçları hariç 17 kişilik kadromuzda her zaman eksikler vardı ve olmaya devam edecek.

Yedek kulübemiz bu sebeple bomboş veya boşa yakın oluyor.
Bu maç yine hamle şansı çok kısıtlı olacak Yunus da yoksa.

Normal şartlarda doğru yönetilen bir Galatasaray bu ajaxı çok rahat yener.
Ama işte hem saha dışı hem saha içi doğru yönetilmiyoruz.Bu yüzden her sonuca açık maç diyoruz.

Geri
Üst Alt