Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.841
- 8.641
- 2.518
PSG ile final mi oynucaz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PSG ile final mi oynucaz?
Sevmiyorum ben avrupa maclarını. Külfet geliyor bana. Gruptan uefa'ya gitme de yok eskisi gibi. Boş boş işler
Olur mu olur yaw ama tadı başka CL'nın hele kazanabiliyorsak. Uzun zaman sonra böyle bir hissi tekrar yaşıyoruz 2012 13'den bugune. Tat alalım azıcık dahaPSG ile final mi oynucaz?![]()

Totem olaun diye beni bu konudan atar mısin Ata abiOlur mu olur yaw ama tadı başka CL'nın hele kazanabiliyorsak. Uzun zaman sonra böyle bir hissi tekrar yaşıyoruz 2012 13'den bugune. Tat alalım azıcık daha![]()
Ajax 3 Usg 3 ile tamam diyebiliriz. Sonrasına da artık olursa olur diye bakarız. Heyecanlandım şunu yazarken bile ya.bana 10 puan yetecek gibi geliyor 24 için.
buradan 1 puan + saint gilloise'ten 3 puan ile yolumuzu bulabiliriz.
Kaptan Taylor en kilit isimdi. Eksik olması büyük kayıp rakip adına.Futbolcu özelliklerini taşıyan bir Taylor vardı o da cezalı yenelim bir zahmet.
hocanın planı yok diyenlerin planı @Cafer Güneytopu bırakıp pressle top kaybı ile gol aramak lazım başka yapabileceğimiz taktik yok.
En az 2 gol atmalıdavinson'un diyet maçı, bize bu maçı almalı