⚽ CL 25/26 H:4 | Ajax 0-3 Galatasaray | MS | 5 Kasım | TRT 1

Su mactan her riski göze alip mutlaka 3 puan cikarmamiz sart, galibiyetle döndügün an bizim icin hersey mümkün diger maclara cok daha rahat cikarsin. 1:0 olsun yeterki bizim olsun .

----------Uğurcan-----
singo-davi-apo-jakobs
---Lemin-Torreira----
Zaneğ---Sara--Sallai(Eren)
-----------Osimhen-----------

ama maalesef yine makarna saçlı 11 çıkacaktır

Bu maci alirsak ki alacagiz, hayat bayram olacak.

Takimin ve hocanin bu sezon CL'yi dusunulenden daha fazla ciddiye aldigini goruyorum. Bodo maci benim icin ispat niteligindedir. Ajax, Monaco berbat durumda olsalar da kucumseyecegimizi zannetmiyorum. Biz kazanacagiz.

Zor ve kritik bir maç iki büyük takımın maçı onlarda bu maçı çıkış maçı olarak görüyorlar

Haftanın en ilgi çekici maçlarından biri olabilir

Şampiyonlar liginde deplasmanlarda sadece 7 kez kazanmışız yani rakip Ajax değil Groningen olsa dahi bu maçı Galatasaray kazanır diyemem. Oyun ve oyuncu kadrosu ile Ajax bize rakip olamaz ama kazanmamızda zor geçen sene dahi maçta adamları ezdik her iki oyunuda iyi oynadık ama 2 kere gelip atıp gittiler lakin biz geçen yıldan daha iyiyiz onlar geçen yıldan çok daha kötü olmasına rağmen kesin kazanırız diyemiyorum normalde beraberlik bile kötü sonuç olur. Sessizce maç saatini bekleyeceğim. :)
Kazanırsak eğer çok güzel bir tablo ile karşı karşıya kalacağız.

Yunus'un sakatlığı ne durumda bilmiyorum ama oynamazsa eğer Singo kesin oynamalı ki Sallai en azından elimizde sonradan oyuna sokabileceğimiz bir koz olarak dursun hatta Sallai ile önde başlayıp Barış Alper'i hamle dahi yapabiliriz.

Singo-Davi-Apo-Jakobs
Sane-Toreira-Lemina-Sallai
Sara-Osimhen

Barış Alper, İcardi, Kaan ve Eren sonradan oyuna girerler eğer Singo oynamazsa sonradan oyuna alacak adam bile kalmıyor neredeyse.
Jakobs-Eren arkalı önlü ilk 11 planı dahi olabilir çünkü başladığımız kadar bitirdiğimiz 11'de çok belirleyici olacaktır.
Bu sene zaten groningenden bir farkları da yok pek bu arada.Ligde de kafa kafaya falandır ikisi büyük ihtimalle

Barış alperin yedek olduğu bir maç olur umarım. İsteksiz herif oynamasin takimda

Lemina sanzhez singo lucas bi zahmet yemeyelim gol filan bi tane atarız elbet çok ümitliyim bu maçtan.. Tam bir kontra takımıyız aslında.

Asıl maç bu.

Liverpool ve Bodo galibiyetlerinin anlam kazanması için bu maçı almamız gerekiyor.

Okan hocaya bu sene avrupa icin cok ağır eleştiriler oldu ,hocada takimda bunun farkında oldugundan avrupa maçlarına konsantre full olurken lig maçlarında konsantre düşüyor 2 3 oyuncu anca çabalıyor o yuzden bu maçta ayni şekilde devam ederse puan aliriz

topu bırakıp pressle top kaybı ile gol aramak lazım başka yapabileceğimiz taktik yok.

Ajax'ın dirileceği maç olduğu net olarak ortadadır. Bizim avareller can simidi olma hususunda uzmandır. Bu sebeple bu maçtan çekiniyorum. Umarım kayışlar gevşek şekilde maça çıkmayız.
Ajax'in dirilecegi mac demissin de olmusler gomenleri yok. Bizim konsantrasyon dusmedigi surece Ajax'in hic sansi yok. Biz kazanacagiz.

Geri
Üst Alt