- 6 Eylül 2014
- 90.537
- 62.407
- 4.488
Ajaxi ajaxta yenecegizÇok zor maç kazanmak 24ü garantilemek gibi bişey olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajaxi ajaxta yenecegizÇok zor maç kazanmak 24ü garantilemek gibi bişey olur
Bu sene zaten groningenden bir farkları da yok pek bu arada.Ligde de kafa kafaya falandır ikisi büyük ihtimalleŞampiyonlar liginde deplasmanlarda sadece 7 kez kazanmışız yani rakip Ajax değil Groningen olsa dahi bu maçı Galatasaray kazanır diyemem. Oyun ve oyuncu kadrosu ile Ajax bize rakip olamaz ama kazanmamızda zor geçen sene dahi maçta adamları ezdik her iki oyunuda iyi oynadık ama 2 kere gelip atıp gittiler lakin biz geçen yıldan daha iyiyiz onlar geçen yıldan çok daha kötü olmasına rağmen kesin kazanırız diyemiyorum normalde beraberlik bile kötü sonuç olur. Sessizce maç saatini bekleyeceğim.![]()
Kazanırsak eğer çok güzel bir tablo ile karşı karşıya kalacağız.
Yunus'un sakatlığı ne durumda bilmiyorum ama oynamazsa eğer Singo kesin oynamalı ki Sallai en azından elimizde sonradan oyuna sokabileceğimiz bir koz olarak dursun hatta Sallai ile önde başlayıp Barış Alper'i hamle dahi yapabiliriz.
Singo-Davi-Apo-Jakobs
Sane-Toreira-Lemina-Sallai
Sara-Osimhen
Barış Alper, İcardi, Kaan ve Eren sonradan oyuna girerler eğer Singo oynamazsa sonradan oyuna alacak adam bile kalmıyor neredeyse.
Jakobs-Eren arkalı önlü ilk 11 planı dahi olabilir çünkü başladığımız kadar bitirdiğimiz 11'de çok belirleyici olacaktır.
Şansınız bol olsun!Biletleri aldık, 3 arkadaş truva yapıyoruz, şans dileyin.
Ajax'in dirilecegi mac demissin de olmusler gomenleri yok. Bizim konsantrasyon dusmedigi surece Ajax'in hic sansi yok. Biz kazanacagiz.Ajax'ın dirileceği maç olduğu net olarak ortadadır. Bizim avareller can simidi olma hususunda uzmandır. Bu sebeple bu maçtan çekiniyorum. Umarım kayışlar gevşek şekilde maça çıkmayız.