⚽ CL 25/26 H:4 | Ajax 0-3 Galatasaray | MS | 5 Kasım | TRT 1

Lazyo maçını telafi etmek icin cok önemli, mutlaka puan almalıyız ,oyuncular bu sene ucl ye daha konsantre o yuzden iyi mücadele bekliyorum

Şampiyonlar liginde deplasmanlarda sadece 7 kez kazanmışız yani rakip Ajax değil Groningen olsa dahi bu maçı Galatasaray kazanır diyemem. Oyun ve oyuncu kadrosu ile Ajax bize rakip olamaz ama kazanmamızda zor geçen sene dahi maçta adamları ezdik her iki oyunuda iyi oynadık ama 2 kere gelip atıp gittiler lakin biz geçen yıldan daha iyiyiz onlar geçen yıldan çok daha kötü olmasına rağmen kesin kazanırız diyemiyorum normalde beraberlik bile kötü sonuç olur. Sessizce maç saatini bekleyeceğim. :)
Kazanırsak eğer çok güzel bir tablo ile karşı karşıya kalacağız.

Yunus'un sakatlığı ne durumda bilmiyorum ama oynamazsa eğer Singo kesin oynamalı ki Sallai en azından elimizde sonradan oyuna sokabileceğimiz bir koz olarak dursun hatta Sallai ile önde başlayıp Barış Alper'i hamle dahi yapabiliriz.

Singo-Davi-Apo-Jakobs
Sane-Toreira-Lemina-Sallai
Sara-Osimhen

Barış Alper, İcardi, Kaan ve Eren sonradan oyuna girerler eğer Singo oynamazsa sonradan oyuna alacak adam bile kalmıyor neredeyse.
Jakobs-Eren arkalı önlü ilk 11 planı dahi olabilir çünkü başladığımız kadar bitirdiğimiz 11'de çok belirleyici olacaktır.

Bu maçla beraber Gilloise maçından 6 puan çıkarıp işimizi garanti altına almalıyız

Millet Ajax'a nac breda muamelesi yapıyor ilginç bir şekilde. Bu maçı kazanma ihtimalimiz düşük 1 puanı alıp önümüze bakalım

3'lü gelebilir gibi özellikle Lemina'nın savunmada çok başarılı olması sonrası. Okan hoca özellikle puan kaybı sonrası değişiklik yapmayı da seven bir hoca malum

---------Sanchez-Lemina-Apokerim
Singo/Sallai - Torreira - İlkay/Sara - Jakops/Barış
-----------------Sane/Yunus
-------------İcardi--------Osimhen
Ne 3 lusü yav klasilk 4-2-3-1 çıkacaz iste

Okan hoca puan kaybı sonrası bugün başlamıştır İrfan hocayla muhabbette çoktan

Yav hocam bizim bi üçlü vardı……
Evet hocam?
Denesek mi?
Hocam…
Reis canın sıkıldıysa dizi önereyim ister misin :asd: ne 3lü düzeni la lemina orada sanchez cezali diye oynadi o kadar. Simdi yerine gececek.

Geri
Üst Alt