- 10 Mart 2013
- 121.495
- 158.167
- 5.068
Jülüa ve Atletico'yu yenmek ilk 24 için yeter. Hedef o 2 maç olmalı. İlk 8'e uefa'da bile giremedik. Hayal görmeyelim.@Uğur İz avrupayı hic sallamaman güldürüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jülüa ve Atletico'yu yenmek ilk 24 için yeter. Hedef o 2 maç olmalı. İlk 8'e uefa'da bile giremedik. Hayal görmeyelim.@Uğur İz avrupayı hic sallamaman güldürüyor
ne yapacaksın final mi oynayacaksın lig gidiyor lig@Uğur İz avrupayı hic sallamaman güldürüyor
ne yapacaksın final mi oynayacaksın lig gidiyor lig
Lig mi gidiyor?ne yapacaksın final mi oynayacaksın lig gidiyor lig
gören gözleriniz körLig mi gidiyor?
9G, 2B.
Lol.
Getafe forumunda fazla gezinme vizyonun daralır yoksagören gözleriniz kör
beni desteklemen güzelbu arada öyle dostum
beni desteklemen güzel
Ne 3 lusü yav klasilk 4-2-3-1 çıkacaz iste3'lü gelebilir gibi özellikle Lemina'nın savunmada çok başarılı olması sonrası. Okan hoca özellikle puan kaybı sonrası değişiklik yapmayı da seven bir hoca malum
---------Sanchez-Lemina-Apokerim
Singo/Sallai - Torreira - İlkay/Sara - Jakops/Barış
-----------------Sane/Yunus
-------------İcardi--------Osimhen
Ne 3 lusü yav klasilk 4-2-3-1 çıkacaz iste
Reis canın sıkıldıysa dizi önereyim ister misinOkan hoca puan kaybı sonrası bugün başlamıştır İrfan hocayla muhabbette çoktan
Yav hocam bizim bi üçlü vardı……
Evet hocam?
Denesek mi?
Hocam…
ne 3lü düzeni la lemina orada sanchez cezali diye oynadi o kadar. Simdi yerine gececek.Reis canın sıkıldıysa dizi önereyim ister misinne 3lü düzeni la lemina orada sanchez cezali diye oynadi o kadar. Simdi yerine gececek.