Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.964
- 10.468
- 2.223
Ajax'ı ajax'ta yenicez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazandik da averaj kaldiMutalaka zor da Ajax'ı 3-1, Usg maçını da evinde en az iki farkla geç koy cebinde 4-5 averajı. ŞL sonuçta averaj derken 8-9 olmaz.
Bravo Bahadir TwinsOlm Ajax la bu bi de deplasmanda oynuyoruz millet averaj falan hesabı yapıyor1 puan iyidir 3 puan mükemmel olur beklentilerinizi düşürmenizi öneriyorum sonra istifa istifa diye inliyor forum
Bu sezon derbi maçlarda biz
Dostum fmde simülasyon yapar mısınçok zor maç çok zor
düşünüyorum oynuyorum kafamda
çalışacağız üzerine düşeceğiz
İade ettim dostum @Vasfi Vural şu herif yapsınDostum fmde simülasyon yapar mısın
Devrim Özkan Konu'su kilitli olduğundan beri Ts'yi yenemedik ve Fb'de Beşiktaş'ı yendi.Bu Maç'ı da yenemeyiz büyük ihtimalle yav![]()
Akıllı insan hareketi yapmışsın. Sports interactive ve Segaya ahımız varİade ettim dostum @Vasfi Vural şu herif yapsın
Her zaman söylüyorum.Başımızdakilerin teknik adamda dahil hiçbir ekstrası yok. O kadroyada yetersiz diyorduk.Oradada ciddi hatalı transferler yapıldı.Ama öyle veya böyle yazdığın isimlerle çok fazla sayıda olduğu için bir şekilde götürdük.Belki istikrarsız veya bitik haldelerdi ama çok ciddi maçlarada etkileri oldu.Skor katkısı yaptılar.Her ne kadar bazi oyuncular begenilmese de zamaninda cok daha iyi rotasyona sahiptik. @Cengiz Kahraman hatirlayacaktir -> Ziyech, Zaha, Baris, Tete ve Kerem'le 5 kanat oyuncumuz vardi.Forvette prime Icardi varken pek dogru dürüst yedegimiz yoktu ama arkasindaki adamlar form durumuna veya maclara göre kolayca oyundan alinabiliyordu. Özellikle Süper Lig'in düsük seviyesinde defanstaki herhangi bir eksigi doldurmakta zorlanmazsin ama en kuvvetli rotasyon orta sahada ve forvetin arkasindaki hücum üclüsünde görev yapan adamlarda olmali. Her mac 1 oyuncu cikip mac alabiliyordu bu rotasyonla. Simdi yedek kulübemizde kimse yok.