⚽ CL 25/26 H:4 | Ajax 0-3 Galatasaray | MS | 5 Kasım | TRT 1

Epeydir dikkatimi çekiyor elimizde Osimhen gibi bir azman herif bir silah var ama adama hiç doğru dürüst orta kesemiyoruz.

Adamın mermi gibi kafa top vuruşları var hiç kullanamıyoruz.
Sallai gibi Caner Erkin stayla random orta açan devşirme bekimiz var. Dan dun gönderiyor. Sol bekte oynayan adamlarımız pek orta yapamıyor zaten.

G.Sara, Gündo ve kanatlar ne yaparsa artık

Cafer tespih reis haklıymış demi :asd:
son 5 yılda barışla yunustan daha iyi performans veren 1 tane yabancı kanat söylesene :D

anca yedek olurlarmış yok yauw, barış kendini bitirdi yunus da 10 no oynuyor ztn kaç maçtır

rotasyona 1 tane daha genç kanat alınmalıydı onyekuru gibi orası ayrı

Sallai gibi Caner Erkin stayla random orta açan devşirme bekimiz var. Dan dun gönderiyor. Sol bekte oynayan adamlarımız pek orta yapamıyor zaten.

gündo oynuyor mu ajaxta heis?

son 5 yılda barışla yunustan daha iyi performans veren 1 tane yabancı kanat söylesene :D

anca yedek olurlarmış yok yauw, barış kendini bitirdi yunus da 10 no oynuyor ztn kaç maçtır
Yabancı kanat son 5 yılda düşünüyorum Abdülkadir Keita 😄

Yarayan kanamız zaten kanatlar cafer 😔

Barışın kendini bitireceğini öngördük, nitekim bitirdi.

Yunus da uçurumun kıyısından döndü, menajer meselelerini biliyorsun. Yunus iyi hoş ama fiziği üst düzey mücadeleyi kaldıramıyor. Mentali de inişli çıkışlı.

Alternatifli kadroyu, geniş kadroyu savunacağız, dar kadrocular akıllı olsun 🤨 😆

Proud Of You Yes GIF

Yabancı kanat son 5 yılda düşünüyorum Abdülkadir Keita 😄

Yarayan kanamız zaten kanatlar cafer 😔

Barışın kendini bitireceğini öngördük, nitekim bitirdi.

Yunus da uçurumun kıyısından döndü, menajer meselelerini biliyorsun. Yunus iyi hoş ama fiziği üst düzey mücadeleyi kaldıramıyor. Mentali de inişli çıkışlı.

Alternatifli kadroyu, geniş kadroyu savunacağız, dar kadrocular akıllı olsun 🤨 😆

Proud Of You Yes GIF
ona itirazım yok ki kadronun geçen seneden dar olduğunu falan söylüyorlar ona karşı çıkıyorum sadece

fb 2sinden daha kötü bi yerli kanada 25 sıktı biz bu profillerle başarılı olduk diye

İlla inişler çıkışlar olur tabi ama haklarının yeteri kadar teslim edilmediğini düşünüyorum, mesela yunusun geçen sene oynadığı topu tete geldiğinde oynasa 150 milyon euro diye dolanırdı twitterdaki aveller. Fiziksel problemi olduğuna katılıyorum 3-4 günde 1 maçı pek kaldıramıyor gibi

Eren de iyi orta açmıyor hiç. BAY zaten komple kayıp bu konuda, becerebilirse çizgiye iniyor sonrasında da maksimum korner falan çıkıyor sonuç olarak

ona itirazım yok ki kadronun geçen seneden dar olduğunu falan söylüyorlar ona karşı çıkıyorum sadece

fb 2sinden daha kötü bi yerli kanada 25 sıktı.

İlla inişler çıkışlar olur haklarının yeteri kadar teslim edilmediğini düşünüyorum, mesela yunusun geçen sene oynadığı topu tete geldiğinde oynasa 150 milyon euro diye dolanırdı twitterdaki aveller
Kadro geçen seneden dar değil de ihtiyaçlar çeşitlendi, ve yetmiyor.

Tete Yunus meselesinde de dediğin doğru, şaka bi yana futbolcunun yerlisi yabancısı olmaz olmamalı. İyisi kötüsü olur, kalifiyelisi kalifiyesizi olur.

Ve ben takımımda hepimiz gibi liyakatlı topçular görmek istiyorum. :hat:

Şu ajaxida yenelim yani. Adamların durumu ortada en iyi oyuncuları cezalı. Sezonları kötü geçiyor. Beraberliğe sevinemem.

Monaco atletiko Madrid City var daha. Onlar olsa neyse beraberliğe sevinelim

fenerden giderken hiç düşünmeden kostici almamız lazımdı tam bu ligin adamı o ,fener bile arıyor o tarz adamı

Sallai'nin son maç performansı rezaletti bir tane adam akıllı orta kesemedi Singo oynamalı

Geri
Üst Alt