Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.593
- 90.179
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cafer tespih reis haklıymış demi

Sallai gibi Caner Erkin stayla random orta açan devşirme bekimiz var. Dan dun gönderiyor. Sol bekte oynayan adamlarımız pek orta yapamıyor zaten.Epeydir dikkatimi çekiyor elimizde Osimhen gibi bir azman herif bir silah var ama adama hiç doğru dürüst orta kesemiyoruz.
Adamın mermi gibi kafa top vuruşları var hiç kullanamıyoruz.
son 5 yılda barışla yunustan daha iyi performans veren 1 tane yabancı kanat söyleseneCafer tespih reis haklıymış demi![]()
Sallai gibi Caner Erkin stayla random orta açan devşirme bekimiz var. Dan dun gönderiyor. Sol bekte oynayan adamlarımız pek orta yapamıyor zaten.
G.Sara, Gündo ve kanatlar ne yaparsa artık
Yabancı kanat son 5 yılda düşünüyorum Abdülkadir Keitason 5 yılda barışla yunustan daha iyi performans veren 1 tane yabancı kanat söylesene
anca yedek olurlarmış yok yauw, barış kendini bitirdi yunus da 10 no oynuyor ztn kaç maçtır
ona itirazım yok ki kadronun geçen seneden dar olduğunu falan söylüyorlar ona karşı çıkıyorum sadeceYabancı kanat son 5 yılda düşünüyorum Abdülkadir Keita
Yarayan kanamız zaten kanatlar cafer
Barışın kendini bitireceğini öngördük, nitekim bitirdi.
Yunus da uçurumun kıyısından döndü, menajer meselelerini biliyorsun. Yunus iyi hoş ama fiziği üst düzey mücadeleyi kaldıramıyor. Mentali de inişli çıkışlı.
Alternatifli kadroyu, geniş kadroyu savunacağız, dar kadrocular akıllı olsun![]()
![]()
Eren de iyi orta açmıyor hiç. BAY zaten komple kayıp bu konuda, becerebilirse çizgiye iniyor sonrasında da maksimum korner falan çıkıyor sonuç olarakSallai gibi Caner Erkin stayla random orta açan devşirme bekimiz var. Dan dun gönderiyor. Sol bekte oynayan adamlarımız pek orta yapamıyor zaten.
G.Sara, Gündo ve kanatlar ne yaparsa artık
Bu maçta refleksleri 20 yaşındaki haline döner.ajaxın kalecisi 42 yaşında imiş
Kadro geçen seneden dar değil de ihtiyaçlar çeşitlendi, ve yetmiyor.ona itirazım yok ki kadronun geçen seneden dar olduğunu falan söylüyorlar ona karşı çıkıyorum sadece
fb 2sinden daha kötü bi yerli kanada 25 sıktı.
İlla inişler çıkışlar olur haklarının yeteri kadar teslim edilmediğini düşünüyorum, mesela yunusun geçen sene oynadığı topu tete geldiğinde oynasa 150 milyon euro diye dolanırdı twitterdaki aveller

Nooo! Maalesef hocamgündo oynuyor mu ajaxta heis?
Hayatının baharında dahaajaxın kalecisi 42 yaşında imiş
Jakobs-Eren var yawfenerden giderken hiç düşünmeden kostici almamız lazımdı tam bu ligin adamı o ,fener bile arıyor o tarz adamı