⚽ CL 25/26 H:4 | Ajax 0-3 Galatasaray | MS | 5 Kasım | TRT 1

Herkes iyi geceler dilerim

20240121_184112.webp

Başarının anahtarı sabırlı oyun. Gereksiz zorlamadan, sahaya doğru yerleşerek tık tık oynadık maçın büyük bölümünde. Galip gelmesek de bu yüzden memnun olacaktım. Büyük takım olduğumuzu hissettirdik bence sahada. Başta hoca ve ekibi olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum. Böyle devam ederiz insch.

Ülkenin muhalefet lideri gelmiş burada millete yok Sane oyuncu değil diyordun diye laf sokmaya çalışıyor. Git kardeşim siyasette iktidar olmaya çalış.
Ha ha ha ha ne kadar komiksin kardeşim yeaaaa. Sen neden bu yeteneğini kullanıp show filan yapmıyosun... Heba etme forumlarda.

Son düzenleme:
Dengeli oyun bu işte içerde dışarda basa basa gitmek lazim

Us gulioet yenip 12 yaparız ki
Içerde Madrid ve Monaco deplasmanında kazanabileceğimiz maçlar
denk gelirse sansta yaver giderse
Son maça 18 puanla girip ilk 3 te filan olabiliriz

Bir ara minimum 5 - 0 gelecek sandım ( Osimhen ilk golü atsa sonra da Ajax kırmızı görür diye düşündüm)

ajax'ın kaleci harika idi

İşte futboldan böyle anlayacaksın... Bunu Lookman konusunda yazmış daha yeni hemide ahahaha Caferrrrrrrr Lookman boklama seansına mı geçtin Caferrrrr. Saneyide böyle bokluyodun. Sonra yalancı diyosun insanlara.. Yeter la yeter bişeyide kötüleme be cahil adam.
1000073734.webp

Ajax’ın teknik direktörü de penaltılar basit diye ağlamış.

Arne Slot’u 1 penaltıya gitti 1 ay ağladı bu da bir o kadar ağlar artık. Bize yenilenin şirazesi kayıyor.

Son maç bir mucize olsa ve City’i yensek Guardiola da ağlayacak ben eminim.

ahlaksızlık insanın kanına işlemesin. bu çocuk bence %100 ihtimalle seramoniye çıkmadan evvel dangalağın biri tarafından tembihlendi sen şimdi daha ağzı süt kokan belki bir daha denk gelmeyecek nasip olmayacak bir ortamda bir de GS forması giydirilen çocuğu ne diye doldurup belki de ömür boyu pişman olacağı bir şey yaptırıyorsun ? yetmiyor nette twetterde paylaşıp dünya aleme reklam ediyorsun? ne geçti eline ? o masum kalbi kirletmedin mi sen şimdi ?geçmişle avunan kıskanç dinozorların halt yemesi

Son düzenleme:
Hala 6-0'dan nemalanıyor adamlar. Acınası gerçekten. Bunlar 6 diye kendilerini avuturken biz 6.yıldızı takacağız.

Geri
Üst Alt