⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

takımdaki herkes de bu seneyi hedef senesi yapmış belli. herkes maç maç gidileceğini vurguluyor. bu maçı da aynı ciddiyetle oynayıp 2 ve üzeri farkla kazanmalıyız. averajı da toplayalım iyice. sonrasında monaco maçı resmen final gibi olabilir.

takımdaki herkes de bu seneyi hedef senesi yapmış belli. herkes maç maç gidileceğini vurguluyor. bu maçı da aynı ciddiyetle oynayıp 2 ve üzeri farkla kazanmalıyız. averajı da toplayalım iyice. sonrasında monaco maçı resmen final gibi olabilir.

Bunu aldık diyelim 12 puanımız var. Son 8 için istatiksel olarak bize kaç lazım 4.

Kalıyor Monaco dep Atletico ev City dep.

Monaco dep için 1 puan kötü gözükmüyor ama Atletico'ya top tüfek ne var ne yok saldırmamız gerekecek..

Giden teknik direktör Monaco'da
Iki takım da aynı taktikle oynayabilir 😀

bu maci aldigimiz an 8. oluyoruz en kötü. chelsea barcelona macida berabere bitmeli güzel olur

Tarihin en kötü fbsinin rezil rüsva ettiği usgden de çekinmezsin

Tarihin en kötü fbsinin rezil rüsva ettiği usgden de çekinmezsin
Takımlar her sene aynı olmuyor

Ayrıca abartma seviyen de süper ha, tarihin en kötü fbsi mi vardı geçen sene? Te Allah'ım. Illa hocaya öncesinden laf atabilmek için kılıf hazırlıyorsun.

Takımlar her sene aynı olmuyor

Ayrıca abartma seviyen de süper ha, tarihin en kötü fbsi mi vardı geçen sene? Te Allah'ım. Illa hocaya öncesinden laf atabilmek için kılıf hazırlıyorsun.
Bizde aynı değiliz ki daha iyiyiz

Hem tdyi de kaybetmişler fark geliyor farkkkk

Bu maçı alacaz diye kasarsak derbi gidici

Geçen sene derbiden önceki AZ maçı gibi falan yapmak lazım

Bana uyar

Avrupa diye diye Okan'ın kafayı bulandırdınız. Ligde mecal kalmıyor
10 yabanci yeter bana demeseymis bu kadar yabanci hakki varken.

Avrupa tabi ki onemli bak tuttugumuz takimi yabanci kanallarda konusuyorlar haberini yapiyorlar. Puan ve prestij aliyorsun. Kimse Kocaeli macini yurt disinda konusmaz ama bunu bazilarina anlatamayiz.

Bu maçı kesinlikle kazanmak zorundayız o kadar.

12 puan play off garanti, ondan sonraki 3 maç biraz vitrin maçına dönüşebilir ama itirazım yok.

SmartSelect_20250929_224113_Gallery.gif

Bu maci da alip Avrupa‘yi salmaliyiz

Okan‘in capi 2 kulvari götürmeye yetmiyor

Sampiyonluk cok önemli, her sene SL‘de olmaliyiz

10 yabanci yeter bana demeseymis bu kadar yabanci hakki varken.

Avrupa tabi ki onemli bak tuttugumuz takimi yabanci kanallarda konusuyorlar haberini yapiyorlar. Puan ve prestij aliyorsun. Kimse Kocaeli macini yurt disinda konusmaz ama bunu bazilarina anlatamayiz.
Seneye yabancı sayısı düşecek. Ayrıca 2 yabancıyla çözülecek iş değil çift kulvarı götürmek

Seneye yabancı sayısı düşecek. Ayrıca 2 yabancıyla çözülecek iş değil çift kulvarı götürmek
Seneye yabanci kurali 10+4 olacak. Burada 4 tane 20-22 yaslarda oyuncu da alinabilirdi ya da 4 tanesini gectim iki tane bile alinabilirdi ama hic almadi.

Yusuf Demir denen eleman takimda tutuluyor nedense.

Bu kural boyle kalmaz buyuk ihtimalle zaten Samsun ve bir kac takim daha istemedigini iletmis.

Geri
Üst Alt