⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Seneye yabanci kurali 10+4 olacak. Burada 4 tane 20-22 yaslarda oyuncu da alinabilirdi ya da 4 tanesini gectim iki tane bile alinabilirdi ama hic almadi.

Yusuf Demir denen eleman takimda tutuluyor nedense.

Bu kural boyle kalmaz buyuk ihtimalle zaten Samsun ve bir kac takim daha istemedigini iletmis.
Fener ne isterse onu yaparlar

Daha bu sabah yazmıştım sanırım, bizim sene başında yola çıkarken ŞL hedefimizin ilk 24 olduğunu unutmamalıyız. Ve bunu %99 başardık gibi bir şey. Buraya bir nevi check attık. Tebrik ederiz takımımızı.

Bundan sonra konsantrasyonumuzun ligde olması lazım. ŞL'de yapabildiğimizi yine yapalım elbette avrupada başarı muhteşem bir şey ancak ligi bıraktıktan sonra hiçbir anlamı yok.

bunu söylemek hoş degil belki ama bu dahil diger macların zerre önemi kalmadı,hiç egip bükmeye gerek yok

bizim önceligimiz ligtir kim ne derse desin

Bu maçı önemseyin çok önemli çünkü. Sonra lig maçını sallayın.

Futbolcular bu maçta %100'ünü kullananacaklar asıl vitrin maçı bu maç olacak.

Sonraki fener maçında yine futbol olmaz diye tahmin ediyorum nasıl olsa telafi ederiz diye düşünürler.

Alper kızmış haklı olarak bende kızıyorum duygusal bakınca ama seneye ucl maçlarında tv den feneri izlemek istiyormuyuz istemiyormuyuz bence bunu düşünüp oyle yazın yani polyanna olmaya gerek yok bizim kadromuz bırak 3 kulları 2 kulları kaldiramiyor
O yuzden seneye tv de feneri ucl marşı altında izlemek istemiyorum

Bu maci alalım FB ile berabere kalalım en temizi.

Bunlarıda yeneriz Fener'i de yeneriz zaten arada 6 gün olacak ama Fener için bu fark 4 gün.
Olmaz da hadi diyelim rotasyon yaptık en fazla Jakobs-Eren değişir. Orta sahada Berkan solda Kutucu beklemeyin yani eldeki malzemeden ilk 11 zor çıkıyor zaten ne rotasyonu.

Bu maçı muhtemelen şu şekil izleyeceğiz.

Screenshot_20210501-213936 (1).webp

Bu maçı da alacağız Fener maçını da alacağız bir kendimize gelelim artık.

bilmiyem

bunda ve ifb maçına allah korusun pts kaybı olursa kendimizi yakma noktasına geliriz

Bu maci kazanip ilk 24u 100% garantiledikten sonra full lige odaklanabiliriz

Monaco city madrid maclarina yedeklerle cikariz problem degil

Febe macinda en kötu beraberlik alip liderligi kaptirmamaliyiz

Yahu inanılmaz yorumlar.
Gerçekten gına geldi artık.
Bu maçıda alacaksın.Fener maçınıda alacaksın.İkisi arasında hiçbir fark yok.İkiside aynı oranda önemli.Bu kadar zormu yahu şu manteliteye sahip olmak.
Şunu anlayın rotasyonmuş yorgunlukmuş palavra.
Bunlar kötü oyuna bahane.
Bu takım iki hafta aradan sonrada kötü oynadığı oldu.
Bu takım uniona yenilirse yorgunlukdan olmayacak..Fbye yenilirse yorgunluktan falan olmayacak..

Yahu o zaman niye bu kadar yatırım yapıyoruz.Niye bu kadar para veriyoruz bu oyunculara.Niye ben tercih yapmak zorunda bırakılıyorum.
Kadrom yeterli ve geniş denmedimi sezon başı.O zaman olay kapanmışdır.

Alexis Mac Allister'ın ağabeyi rakibimizin formda ismi davet almış ilk defa milli takımdan.

Geri
Üst Alt