⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Galatasaray XI: Uğurcan, Sallai, Davinson, Abdülkerim, Ismail Jakobs, Lucas Torreira, Sara, Sane, İlkay, Barış Alper, Icardi.

Union SG XI: Scherpen, Mac Allister, Burgess, Sykes, Khalaili, Zorgane, Van de Perre, Florucz, Niang, Ait El Hadj, David.

Sürekli atıp tutanlar büyük hayaller kurduranlar CL maçı na yedeksiz takım çıkaracak planlama yapıyorlar. 2 senedir taraftar baskısıyla alınan son gün transferleri Lemina ve İlkay olmasa buralar da olamazdık. Bu zihniyetten büyük başarılar beklememek lazım.

Hocamız ve yanındakiler ciddi yetersiz insanlar onların açığını lig seviyesi+harcanan paralar kapatıyor.Son 2 yıldır iyice arşa çıktı benim gözümde.Kafaya koydugu bazı maçları gerçekten iyi yönetiyor ama diğerlerini sallamıyor ve bilgi eksikliği ve inat çok fazla.

Günümüz futbolunda geniş kadro çok önemli. Çünkü maç çok ve rotasyon yapmak zorundasın

Union'un kadro valla hiç küçümsenecek bir kadro değil, bododan iyi kadrolari var

Hadi yüce rabbim inşallah güzel bir futbol ve farklı skor alırız maçı

Altyapıdan oyuncu almamak için bu kadroyu 90 dk değiştirmeyecek ve haftasonu derbiye yorgun bitkin ve belkide yetersiz idman aşırı tempodan sakatlık yaşayacak bir 11 le çıkacağız durum çok vahim

Şu rezalet tamamen teknik kadronun eseri. Düşünün şampiyonlar liginde oynuyoruz ama 1 tane yedek oyuncumuz yok. Hepsi altyapı. Neymiş efendim kadro yeteri kadar genişmiş al sana geniş kadro hocam. Nasıl yeterince genişmiymiş? Yemin ediyorum şansa bala gidiyoruz kaç senedir, böyle planlama yapan adamlardan başarı beklemekte ne kadar mantıklı bilmiyorum

1 puani direk imzalarim

Zaten degisiklik yapmaya yanasmayan Okan bu kez hakli olarak hic yapmaz

Sakatlik falan olmasa bari

Günümüz futbolunda geniş kadro çok önemli. Çünkü maç çok ve rotasyon yapmak zorundasın
Geniş kadron yoksada kadroda sakatlığa müsait çok oyuncun olmamalı. Yedeklerin hırslı ve başarıya aç ilk 11 i zorlamaya müsait oyuncular olmalı. Bizde 14-15 iyi oyuncu var. İçlerindeki 4-5 adam da her an sakatlanacak oyuncular. Yedek diye saydığın 3-4 adam futbolcu bile değil.

Geniş kadron yoksada kadroda sakatlığa müsait çok oyuncun olmamalı. Yedeklerin hırslı ve başarıya aç ilk 11 i zorlamaya müsait oyuncular olmalı. Bizde 14-15 iyi oyuncu var. İçlerindeki 4-5 adam da her an sakatlanacak oyuncular. Yedek diye saydığın 3-4 adam futbolcu bile değil.
Milli takıma giden çok oyuncun varsa ve şl oynuyorsan bukadar sakatlık olması ihtimali mevcut. Barcelonada da oldu, o yüzden geniş kadro şart

Dev gibi ucaklar motorsuz inis yapabiliyorsa, biz de beksiz oynayabiliriz. Sovup durmayi birakin da destek verin. Allah genc kardeslerimizi utandirmasin. Amin.

Yedekler tamamen u17 gibi, bu kadar topçuyu sakatlayacak ne yaşadık biz daha Kasım ayında?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Altyapıdan oyuncu almamak için bu kadroyu 90 dk değiştirmeyecek ve haftasonu derbiye yorgun bitkin ve belkide yetersiz idman aşırı tempodan sakatlık yaşayacak bir 11 le çıkacağız durum çok vahim
O maç pazartesi yaw 6 gün var dinlenirler, onda sıkıntı yok da yeterki sakatlık olmasın.

Rakibin 11'ine baktım çok genc takım defasında 2 tane kule var 1.96
On birlerinde Bir tanem 30 yaş üstü oyuncu var genel 21 24 yaş aralığı
Bizde yedekten gelecek oyuncu sıkıntısı fazla tempoyu doğu ve kontrol etmemiz gerekiyor

Geri
Üst Alt